Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Azt javaslom, hogy az időpontokat a Ligákon belül egyeztessék a tagok, mert félek, ha én írom ki az időpontokat, az nem feltétlenül a legjobb megoldás lesz.
Többen jelezték, hogy mindkét ligában szeretnének indulni. Ezzel csak annyi probléma van, hogy mindkettőben csak 16 hely van, így az lenne a helyes megoldás, ha csak 1-et jelölnénk meg állandó ligának, a másikba (jelentkezés nélkül) beugróként lehetne menni, ha nincs tele a rajtrács...
Én úgy gondolom, hogy hetente 2 futamot lehet megrendezni megfelelő résztvevővel. Egyet hétköznap és egyet hétvégén, hogy mindenkinek legyen lehetősége. Nyilván, az "időmilliomosoknak" mindkét időpont jó lehet, így nagyobb esélyük lesz több pontot szerezni. Sajnos ezzel nem tudok mit kezdeni, kb. lehetetlen olyan időpontot kijelölni, ami mindig, mindenkinek jó lesz...
Nekem pl. a hétköznap este 9 mindig jó, a hétvégi futamokat viszont nem tudom majd rendszeresen látogatni...

Új hozzászólás Aktív témák

- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest