Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Sok mindennel egyet értek amúgy amiket írsz. De teszek kib@szott magasról a jelen körülmények között, hogy valósághű-e vagy sem. Lesz@rom. Van egy adott feltételrendszer, ezek között kell a leggyorsabbnak lenni. Leváltás undorító? Igen az, de ahhoz, hogy 100 méter alatt vissza lehessen pakolni 6 fokozatot extrém esetben ebben a játékban, egy varrógép sebességével kell dolgozni a bal kezemnek. Ha csaj lennék, van aki biztos értékelné

mindegy, nekem jó buli a TT, jó buli az online futam, ma is köszönöm mindenkinek, aki volt, ki kellett szállnom indiában (1. helyről b@ssza meg), gyerek felébredt, mennem kellett.
Xirtam, félre ne értsd, nem Ellened szól, ez van, ezt kell megenni. Utóbbi 4-5 évben egyik autós játék sem lett tökéletes. rengeteget játszottam a GRID-del, játékélményben jó volt, de vicces volt ott is a 0-100 gyorsulás 2 mp alatt lacettivel, meg hogy 2 fékezéssel meg lehetett csinálni SPA-t pl. Én élvezem ezt, tetszik, remélem a patch javít majd sok mindent, ha nem, akkor 2012 és GRID2 jövőre!
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest