Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Én is tudok jönni pénteken.
Ha pályákról van szó, Kuala Lumpur és Monaco kivételével igazából bármi jöhet... Egyik pályán sem vagyok túl jó...

(#2348) makkai: Igen, sajnos sokszor előfordul, hogy mire valaki csatlakozik, már elindították a szervert így lecsúszik a futamról... Szerintem az lenne a jó megoldás, hogy - ahogy írtad - megbeszélt időben gyülekezni, illetve kihasználni a "READY / NOT READY" lehetőséget.

-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74
üzenetére
Én valószínűleg leszek. tegnap is voltam, hívtál is, de mire elfogadtam az invitálást, adddigra már elkezdtétek, Én meg beléptem másik játékba, így szépen pont mindíg fedésben játszottunk máshol.
Valahogy pontos időt kellene megadni, a futam kezdésre, ha elég sokan lennénk.
Pl. ha megeggyezünk, hogy 21:00, akkor 20:50 kor létrehoznád a szerót, és 21:00-ig lehet gyülekezni. A liveban ott mutatja az órát, úgyhogy azzal sem lenne gond, hogy kinek éppen hogy jár az órája.
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest