Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Igen.
Kevés olyan víz van, ahová járok és kell az állami jegy, ezért inkább kiváltom. Préri tóra nem kell, tavaly ott voltam sokat Pepivel, de egyrészt messze van, másrészt meg párszor felsültem. Van egy tó 1 km-re tőlünk (Dunakeszi kavicsbányató), tavaly ott voltam párszor, vegyes eredménnyel, de legalább a család ki tud biciklizni nyáron, a csajok meg tudnak pecázni egy kicsit. Oda meg kell az állami.
Az idén a Cser tavat néztem ki, éjszakai pecát is lehet nyomni, a nagyobbik lányom meg be van indulva, hogy jön velem!
Oda meg nem kell az állami.Na szóval így napijegyezek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Oda meg nem kell az állami.