- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74
üzenetére
Én versenyre változtatok a TT setupon, általában nagyobb első szárnnyal megyek, szal a váltóhoz mindenképpen hozzá kell nyúlnom. Pl. Montreal-ban tegnap gurultunk, és a 7-10 helyett 9-11-el mentem. Ilyenkor az első 3-4 fokozatot hagyom és az 5-6-7-et húzom kicsit rövidebbre, de inkább a 7-ediket. Így lett tegnap a Montreali egyenesben 299-es top speed-em (fél KERS-et hagytam meg a hajtűből való kigyorsításhoz, és az utolsó 200m-en már limiteren ment), a kanyarokban viszont nagyon betapadt a verda. Én absz. nem számítok a DRS-re, mindig úgy lövöm az áttételt hogy egyenes végére szabályozzon.
Nürin kell erre nagyon figyelni mert tegnap is 10-11-el mentem, és túl hosszúra hagytam a 7est, még a zöld se villant ki, ilyen benyaspórolós fokozat volt

Ezt ki kell tesztelni, az említett pályákon meg tegnap multiztam először és csak érzésre lőttem be az autót előtte. Ettől függetlenül kurva jó volt, kár hogy Te még akkor nem voltál

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Samsung Gear S3 - második kör
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest