Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rototti

senior tag

válasz Patrick #4738 üzenetére

Kérem szépen az úgy történt, hogy... Az első versenyen még semmi gond nem volt. Időmérőn 2. helyet csíptem el, a versenyen első helyre jöttem fel, bár a 2. helyezett végig ott volt mögöttem 10-15 mp-re. Viszont egy kicsit túl sokat használtam a motort fast-on, ezért az uccsó körre kifogyott a benya, így 4. helyen futottam be... :U

Melbourne-ben kezdődtek a bajok. Ezen a pályán vagyok a legerősebb, bár az időm engem is meglepett az időmérőn, ugyanis az eddigi legjobbat értem el 1.24.8xx-at. A 2. helyezett 1,5 mp-re volt tőlem. A versenyen az első körben egy hiba miatt pár körig visszacsúsztam a 2. helyre, de aztán visszavettem a pozíciót és elsőnek futottam be. Ekkor alakult ki az a nevezetes eredmény, ahol a 2.-on kívül mindenkit leköröztem és a 2. is 1 percen kívül volt (hozzá kell tenni, hogy ezek 100%-os futamok). A verseny után a fórumban megkezdődött a csíterezés, bár itt még voltak olyanok, akik megvédtek, így hamarosan megnyugodtak a kedélyek.
    A maláj futam időmérője szorosabb volt, mert ott nem volt akkora rutinon, de a versenyt így is megnyertem nem nagy előnnyel, de többek szerint már az x. körben volt akkora előnyöm, hogy az lehetetlen. Az utolsó körben az egyik f1gh vezető nem engedett el miközben leköröztem, holott ő eső és meg lágy gumin voltam (száraz pályán), amikor egyenesben mellémentem, akkor meg leszorított...
    Ezután újrakezdődtek a vádaskodások, elég durva hangnemben, amit ha én is használtam volna, akkor kidobnak. Mivel ismertem már a helyzetet ennyire, így mindig kimérten válaszoltam és megtiszteltem őket azzal, hogy emberként viselkedem, miközben nekem is lett volna jogom "eldurvulni". Videót is csináltam, de semmit sem értem vele.

Pár nap alatt rendeződtek a viszonyok és bár ki szerettek volna dobni, mivel nem adtam rá okot, a csítelést meg nem lehetett bizonyítani, így maradhattam.
    De mivel egy-két emberen kívül más nem bízott az ártatlanságomban, így inkább hagytam az egészet. A vicces az, hogy pont a bajnokság 2. helyezettje próbált védeni, pedig ha nem lettem volna ott, akkor nagy előnnyel vezette volna a vb-t.

Azt nem értem a mai napig, hogy x ember hogy tudja eldönteni, hogy vki csítel. A multis időkhöz mérten teljesen reális időket mentem, sőt valahol rosszabbat. :F

Steady76: Rendben felteszek, bár most ez a csít-mizéria kicsit lelombozott, egy ideje nem is game-eltem, de sztem az új évben visszajön a versenyszellem és új lendülettel fogok nekiállni. De még azelőtt is feldobok neked egy vidit, ha minden jól megy és ha a kihagyás alatt nem felejtettem túl sokat. :B ;)

Sry a hossz miatt. :B

Új hozzászólás Aktív témák