Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Szerintem a kormányos és kontrolleres élmény két külön kategória, illetve, hogy a kontrolleres irányítást ugyan megszokni meglehet, de ettől még szar, tapasztalatból mondom. A kis analóg karral ugyan analóg módon tudsz irányítani, de annyira finoman kellene mozdítani, amihez órás kézügyesség kell. Nagyobb mozdulatoktól meg rángatózik a kocsi.
De ha majd a kontrollerre esik a választás, akkor tényleg mindenképp az Xbox 360 kontroller. Bár én a helyedben vennék egy használt kormányt, itt a PH!-n már 12k-ért van igazán jó kormány. -
Neoteric
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Én X-Box controllerrel tolom és csak ajánlani tudom, a létező egyik legkényelmesebb gamepad. Plusz nem kell neki semmi driver meg progik, rádugod és megy. Sőt az ilyen Games For Windows címkével ellátott játékoknál még am enü is átvált X-Boxosra, szal nem az lesz pl h Enter a belépés ESC meg ki, hanem A belép, B vissza, stb.
Lehet kormánnyal még élethűbb lenne, de én kényelmesen fotelből szoktam tolni az ilyen játékokat, és arra sztem eza legjobb megoldás. Nemmellesleg a komolyabb kormányok, mint ahogy te is mondtad nem olcsók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest