Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
"eddig SOHA semmilyen játékot nem játszottam manual váltóval,csak automatával"
hiba...

látom, neked is g25-öd van. szokjál rá a manuálisra. nem a H-ra gondolok, az csak ritkán, feeling miatt jó, hanem a pillangófülesre. mert ha valakinek olyan kormámya van, hogy kis pöckök vannak hátul, még azt mondom, ok. de nekünk ott vannak a nagy lapátok....

élvezetesebb, gyorsabb, és aránylag könnyű megtanulni. az elején még figyelni kell a kijelzőn a fokozatokat, hgoy ne vált túl, de utána már vakon fog menni. mondjuk bő 2 mp- alatt 7-ből 2-be leváltani, és eltalálni nem könnyű, de tanulható....én még egyre rászoktam. már rég óta bal lábbal fékezek minden autós játékban, hacsak nem kell kuplungolni. csomó idő áttenni a jobb lábat ide-oda és kénylemesebb, praktikusabb. (dirt2-ben pedig 1-2 autónál könnyebb bevenni a kanyart, ha egyszerre játszol a kettővel, pl. marokkó, pickup...)
-
hermanyi
addikt
manuál váltó nagy előnye szerintem ,hogy rövidebb féktávot tudsz venni mert sűrűbben dobálod vissza a fokozatot mint az automata , én néha ebbe a hibába esek ,hogy túl gyorsan váltok vissza féktávon és a motorfék forgat meg vagyis indítja el az autó hátulját és akkor van a korrigálás ami rengeteg időt vesz el
szerk :
azért it elfogadnád most a neved még* 1
* Sebastian Vettel
* Red Bull Racing
* 1:35.585
* 19* 2
* Mark Webber
* Red Bull Racing
* 1:35.659
* 21* 3
* Fernando Alonso
* Ferrari
* 1:35.766
* 23*4
*AMD_ok
* prohardver
*1:35.842
* ?* 5
* Lewis Hamilton
* McLaren-Mercedes
* 1:36.062
* 20
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest