- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5194 üzenetére
azt meglehet oldani, van mute funkció (gombkombinációra)
, így amíg veszed, addig bekapcsolod
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5189 üzenetére
Jóóóó, király
, a légvégét sajnálom, rövid volt a féktáv
Majd még vedd a meccseket, mert ez tényleg élvezet már nézni is -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
whabaky #5175 üzenetére
Remélem azzal mindenki tisztában van, hogy ha 50% vagy 100% a verseny, akkor is elég 1 box kiállás, szóval amennyivel a táv növekszik, a gumikopás arányosan fog csökkenni körönként
És én is támogatom az 50%-ot. De akkor minimum egy időmérő előtte, és minimum 9 ember, egy megbeszélt időre! Szerintem -
Unbaised-Ben
senior tag
nem hülyeség a hosszabb táv, ha például összejön vagy 7-8 magyar minimum, akkor támogatnám is, 100% brutál hosszú szerintem jelenlegi véleményem alapján. Az 50% még talán
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5149 üzenetére
Jó volt ismét!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5144 üzenetére
Nem kell elnézést kérni
, lehet igazad van, csak annyit mondtam, hogy nekem abban a pár versenyben nem tűnt fel semmi különös, főleg nála nem, de ha már itt tartunk.
Valóban elég szánalmas az, amit csinálnak az emberek a játék során, és nem csak a mocskos csalókra gondolok, hanem arra is, hogy ha valakit éppen leköröznek, akkor az húzódjon le a pálya szélére, és vegye el a gázt, de nem, a pancser sunyi módon DIREKT ki**sz a másikkal. De ezt nem is fogom soha megérteni. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5142 üzenetére
lehet igazatok van, nem tudom, de én nem vettem észre semmi furcsát tőle... ráadásul még agresszív se volt tegnap, legalábbis velem, azt viszont láttam, hogy abu dhabiban ti egymással ütköztetek...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5138 üzenetére
én nem vettem észre végsebességben különbséget, sőt, ott volt a szélárnyékomban, és alig tudott közeledni szerencsétlen
-
Unbaised-Ben
senior tag
Fuu, ez az 5 20% verseny nagyon durva volt, főleg Suzuka
, na ott aztán volt kavarodás rendesen, főleg 12. helyről indulva
Bahrain-ban, meg végig sz***** a versenyt, 1. körben jött a gigalagg, kb 12 másodpercen át, volt akkor 2-3 fpsem, valahogy a pályán maradtam, de azután plusszba jött a Force India bug, box kiállás után csak pörög a motor, de nem megy. Mondom mi a franc van mááár. Megint 10 másodperc. Remek, mindezek után, kifagyott a gém.
De élmény volt, máskor is legyen ilyen!
-
Unbaised-Ben
senior tag
Indul a móka, egyenlőre 3 körös versenyekkel, hogy a csatlakozók ne várjanak sokat... mert ha 10 - 20% akkor az sok várakozással járna...
-
Unbaised-Ben
senior tag
A kellemesebb móka jegyében, csináltam mumble szobát, ahol beszélgethetnénk verseny után, előtt, én fent leszek, + 1 haverom, de jöhet nyugodtan más is, csak küldjön egy privátot, ha esetleg érdekelné a dolog
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rototti #5121 üzenetére
Miért, olyan van?
nekem eddig soha nem panaszolta senki, hogy nem tud csatlakozni.
És gondolom azzal mindenki tisztában van, hogy csak akkor lehet csatlakozni a másikhoz, amikor lobby van, időmérő - verseny közben soha(ez nagy hülyeség btw), ha meg privát, akkor meg küldök meghívástMondjuk nem mondtam újat
-
Unbaised-Ben
senior tag
Elvileg 2012-től(v. 2013), lehet, hogy az M1 fogja közvetíteni a Forma1-et, így majdnem 100%, hogy az már HD minőségben lesz.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Jó volt a meccs megint, de számomra mára vége lett
Én nem tudok sajnos videót készíteni, max olyat, hogy otthoni kamerával felveszem a monitort, meg ahogy tekerem a kormányt
-
Unbaised-Ben
senior tag
20 perc múlva csapatom a multit, remélem valaki még jön, én hozok egy új embert
-
Unbaised-Ben
senior tag
ááá, ez a monza kész, elnéztem a féktávot (mint mindig
), és kizárt a mocsok, pedig végig nyomtam a féket, blokkolt is a kerék
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4960 üzenetére
én vagyok már egy ideje, sziszifusszal együtt.
Steady, a videón nem látom a "mapot", ami pl mutatja a kanyar ívét, többieket. Nem is használod? -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
kiscsavo74 #4925 üzenetére
Szerintem hívd fel a codemasters support-ot, és jelentsd a hibát!
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ma mikor kezdjük a multit?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Steady74 #4917 üzenetére
Tegnap 10%-os versenyt nyomtunk online Singapoure.
Én lágy keveréken mentem, mert elfelejtettem átállítani kemény keverékre
, Rolly kemény keveréken indult. Így próbáltam tartalékon autózni az első helyen, de jött mögöttem Rolly, így nem mehettem nagyon bénán
, egy ideig tartottam a távolságot tőle, de a 6 körből, már az 5. körben piros volt az egyik hátsó gumi, így a kb 6 másodperc előnyből lett 3 másodperc.
6. körben, az utolsóban, pedig mind2 hátsó gumi katasztrófa volt, úgy, Rolly 3 másodpercet hozott fél kör alatt, és miután utolért a kemény keverékű gumival, simán körbe is autózott, és nem is mentem bele, ahhoz képest, hogy féktávnál ott is elindult a hátulja a kocsinak
Egyébként azt csak én vettem észre, hogy ha megcsúszol, pl keresztben állsz egy kanyarnál. Utána, sokkal könnyebben csúszkál a kocsi, mintha a kerekek károsodtak volna...
Tök fura, de sokszor észrevettem már, bár lehet, érzéki csalódás... -
Unbaised-Ben
senior tag
Holnap is toljuk!
-
Unbaised-Ben
senior tag
én már fent vagyok ts-en
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ma volt egy kis összetűzésem 3 francia játékossal, mikor gondoltam hogy multizok egy kicsit.
1 versenyen volt az, hogy iszonyúan utálom azt, amikor szélárnyékból kijövök a kocsija mögött, a sebesség előnyöm következtében mennék el mellette, de csak mennék, ugyanis 300-as tempó mellett simán rám rántja a kormányt.
Persze kiütött, de 1 körrel később megint utolérem, és gondolhatja mindenki, hogy most nem én mentem a pálya szélére
Ezek után következő versenyen már 3 autó-val játszottam roncsderbit, már rajtnál bevágtak elém 2-en, én voltam a célpont, a gyerekeknek az volt a szórakozás, hogy csak felém a kormányt.
Vicc, de még így is legyőztem a szerencsétleneket, ezek után lettem CHEATER xDHiányzik a ph-s csapat, nem kéne újra multiznunk?
Vagy szoktatok játszani, de nélkülem?
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem sem jött be annyira ez a patch, egyetlen előnye számomra az hogy nincs már defekt, de a többi dolog csak szarabb lett, esküszöm
Ja és nálam a szektor3 is bugos... még mindig! -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas #3529 üzenetére
Én olyan kormánnyal játszom, és tökéletes vele(szerintem a legjobb kormány ár/érték arányban)... mire lennél pontosan kíváncsi?
A nyalókás emberre visszatérve, nehéz úgy kimenni az utolsó előtti körbe amikor lágyon kezdem, és 3 kör alatt felfogy a gumi.
De inkább kezdeném az elejétől, akit érdekel az olvassa el.
Expert fokozaton megyek, szóval semmi segítség, legend AI. Hungaroring pálya.
Időmérőt csak úgy tudom megnyerni hogy lágy gumival megyek, ez sikerült is, irány a versenypálya...
Ha jól emlékszem 13-14 körös volt a verseny.1. próbálkozás: A lágy gumival azt írta a box hogy 5 kört kibírok, utána boxba kell mennem kemény keverékért, ez meg is történt első próbálkozásra, igaz az 5. kör elején már 3 túlságosan kopott(vagyis piros) gumival kezdtem a kört. Kör közepe már mind a 4 gumi kopott volt, ami valljuk be nem ajánlott. Csúszkáltam, így visszaestem 1. helyről a 2-ra. Megyek a box-ba, erre mikor pont mennék ki jön egy konvoj, persze hogy nem enged ki, pedig a konvoj előtt szerintem simán kifértem volna, eléggé távol voltak... Álltam és néztem, 4 ms helyett lett 18 ms... Gratulálok gondoltam magamba... Akkor jött a restart race!
2. próbálkozás: Minden ugyanúgy, csak a 4. körben, szintén ugyanaz, igaz akkor közelebb is voltak, azon nem csodálkoztam, bár megjegyzem akkor is nyugodtan kiengedhetne, hiszen honnan tudjam mikor optimális
3. próbálkozás: 3. körben mentem ki, a box-ban éppen kifértem az egyik williams előtt, gondoltam is magamban, hogy csoda történt, de a csoda sokáig nem tartott, mert simán visszaestem a 4. helyre, hiszen túl korán mentem ki a box-ba, ennyi a történet...
-
Unbaised-Ben
senior tag
A patch után is szar a nyalókás ember
, iszonyúan idegesítő mikor küzdesz a másodpercekért, de a box-ból nem enged ki, mert jönnek 50-60 méterről autók, soha nem voltam még ennyire ideges egy játékra..
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Barthezz2 #3055 üzenetére
Expert fokozat, utána semmi buhera, legend az AI, assistok OFF, manuális váltó, full törés, szimulációk on
(#3052) Dantenero72: Szerintem a kormány különbségekre azért nem figyeltek oda, mert sokkal több munka lett volna vele, mivel sok kormány formája különbözik, így elvileg máshol kell megfogni, úgy viszont változik a belső nézet, kézmozdulatok, led helyek, stb...
-
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hermanyi #2919 üzenetére
"tolatva kell versenyezni végigmenni mondjuk ausztrál pálya az nem annyira kanyargós"
1. Tolatva maximum 70-el lehet menni, azt hiszem, nem tudom mi ebben a jó.
2. Az ausztrál pálya pont hogy kanyargós
3. De ha már ekkora marhaságot találtál ki válaszd monaco-t, az még talán poén, de annak semmi értelme hogy ahol mehetnél 300-al ott tötymörögsz 70-el
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #2895 üzenetére
hosszabb, technikásabb pályán simán megvan 3 másodperc difi, akár 4 is a TT és a GP között
,másrészt TT-ben nem kell alkalmazkodni, mindig ugyanolyan a tapadás, így akár a kanyarokat centikre ugyanúgy be lehet venni...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2842 üzenetére
bocs, mégis működik, hülye voltam és elnéztem a fájlokat
de ettől függetlenül nem jön be, vissza az eredeti -
Unbaised-Ben
senior tag
Mod-SpeedMeter HUD 3
Nem tűnik rossznak...mégis, kifagy a játék mikor elindítanám! Magyarul pocsék! -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Vityapapa #2719 üzenetére
Driver-ben nekem nincs semmi, mert nincs felrakva driver!
Win7 elintézett mindent...
Advanced Wheel Settings
Force Feedback Options
Én így használom, így kényelmes, élvezetesWheel Weight opció nem tudom mi, ha esetleg valaki tudja megmondhatná
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2717 üzenetére
Akit érdekel: F1 2010 – PC Teszt (Gabisan)
-
Unbaised-Ben
senior tag
Monaco: 1:16:559 - Kemény gumin futottam(3. próbálkozás)
Leültem egy kicsit játszani, és elkezdtem monaco-ban a Q1-et, ezt az időt futottam meg a kemény keveréken 3. próbálkozásra, és nagyon élveztem, tempós szűk kanyarokat szeretem, és ha még gyorsan át is repeszthetsz rajtuk az az igazi. Hozzáteszem a Ferrarihoz 3 fejlesztést kaptam meg eddig...
Most csak unatkoztam, meg pang a fórum, ezért beküldtem -
Unbaised-Ben
senior tag
TT-ben nincs gumikopás, se üzemanyag, semmi, csak mész körbe körbe, azonos feltételek mellett.
-
Unbaised-Ben
senior tag
én pl kitaláltam hogy végigfogom tolni Expert fokozaton egy bajnokságot, a Ferrarival, de addig biztosan nem fogok váltani amíg tele van bugokkal a játék... így is kemény kihívás lenne nekem, úgy meg végképp...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Infinity" #2374 üzenetére
"Vizsgálják a PIT hibákat: pl: egyesek nem állnak ki kerékcserére 20% vagy annál nagyobb versenytávnál."
Már értem miért kell nekem olyan emberkékkel küzdenem a verseny végén, akik a Q1-ből nem jutnak tovább, de megnyeri a versenyt...Hihetetlen idegesítő számomra ez is...
Ja, akkor az AI részéről a gumi kopásról sem számolhatunk be... sőt, meg sem bünteti ha nem használ két féle keveréket...értem én, de ez azért vicces... ugyanez a helyzet mindennel, csak a játékost figyeli a rendszer, mikor szabálytalankodik, azt AI le van szarva... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Infinity" #2364 üzenetére
ez teljesen jogos
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
manutdzoli #2360 üzenetére
Használj flashback-et
, állítsd 4-re mielőtt elindulsz a pályára...egy kicsit gagyi megoldás, de ez van
-
Unbaised-Ben
senior tag
A kocsik között bőven van különbség, én sokszor Sauber(Karrier) vagy Ferrarival megyek, és ég és föld a különbség, 2 másodperc különbség meg van simán, de pályától is függhet, így néha van 3 másodperc is...
Féktávban, kanyarsebességben, tapadásban, leszorító erőben, kormánymozdulatokra való reagálásban, pontosságban mind más, sokkal jobb, összerakottabb autó. Motor ugye ugyanaz, hiába BMW SauberCsak multiban lehetnek egyenlők az autók, ha EQUAL-ra van beállítva a kocsik közötti különbség...
Néha annyi marhaságot összehordotok hogy nem igaz
tisztelet a kivételeknek
Egyébként ha már itt tartunk... szerintem néha sok a különbség a lágy és a kemény keverék között, nem azért mondom mert baj, de sokszor feltűnik. Vagy csak bennem van ez a hülyeség
...
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ekkora kamut megint, ismét suzuka, de most nem a boxkiállás, hanem EZ.
Küzdök Hamiltonnal meg Webberrel, erre egy tök olyan ember előz meg akire nem lehetett számítani, ismét Kovalainen villantott a játékban...Hockenheimben ugyanis 4. lett, most meg első... azt hittem ki fog állni a boxba, távolról közelítettem meg folyamatosan, de elfogyott a kör...Ott a kis hamis -
Unbaised-Ben
senior tag
na most van teljesen elegem a ki******* ****** box kiállásos rendszeréből, abból hogy 5 másodperc helyett állok 20-at, mert a nyalókás pöcs nem enged ki, azért mert 200méterről jön egy autó, utána meg még1, még1, még1, simán kiengedhetne, de nem...
nevetséges. Teljesen szétkúrja az élményt, főleg miután nagy nehezen végig küzdöm magam a fél élmezőnyön, utána meg baszik visszaengedni, eddig tűrtem, de most telt be a pohár...
TheChos3nOne Dokumentumok/My games/FormulaOne
keksz03: de elég az ingyenes account és az eredeti játék
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
ProEvoFan #2231 üzenetére
Érdekes, mert Rolly tanácsára
, mentünk ugye tc nélkül kb 6-7 versenyt tegnap, volt köztük esős is(hockenheim), és nem láttam azt hogy nagyon csúszkálnának multiba, nagyon élveztem, sokkal jobban érezni az autó határait, tapadását, tényleg nagyon élvezetes
Persze csak egy jó kormánnyal... A medium beállítás inkább elbizonytalanít engem, olyan szerencsejátékszerű az egész, van amikor megfogja, van amikor nem...
-
Unbaised-Ben
senior tag
akár ma is csatlakozhatsz, kb 21kor kezdünk pár menetet valószínűleg...
Live nevem: Unbaised(#2206) Ice!?: nem nem, amikor állítod a segítségeket, váltót, akkor lemész és ott van a törés, gumi szimuláció, üzemanyag szimuláció, flashback, ai erőssége...
-
Unbaised-Ben
senior tag
Én majdhogynem minden pályának ismerem az ívét, kanyarok szögét, fékpontokat, stb, egyedül az újabb pályákat kell gyakorolnom, Abu Dhabi, Singapore, Koreai pálya.
Egyébként régebben sokat szimulátoroztam Race 07-el, na az ott kemény multiba, test-test elleni küzdelmek, könnyebb hibázni, sokkal komolyabb szimulátor mint az F1, ez véleményem szerint, jóval könnyebb játék. -
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Infinity" #2037 üzenetére
Ott én is megszívtam csúnyán... elég erős az ai
-
Unbaised-Ben
senior tag
gyerünk multizni
-
Unbaised-Ben
senior tag
GuruZone
Ma este megint party ahogy Guru leírtaValszeg több ideig is maradok...
tegnap amikor esőben toltuk maláj pályán, azon beszartam, csúszkáltunk jobbra balra
el is hagytuk a pályát jó sokszor, de visszajöttünk. Nem hazudok, kezdtem magam egy Forma1-es futamba érezni... -
Unbaised-Ben
senior tag
nagyon jó volt a multi
ismét, de a brazil pályán kár volt 2x kimennem a boxba 1 helyett. Időmérő eredménye: Nem bírtam ki
-
Unbaised-Ben
senior tag
Igen, Kovalainen a 3. ezért is fotóztam le, de van még egy érdekesség is, mégpedig a Rocking the boat achievement, ami tudtommal ezt jelenti:
-Végezz a csapattársad előtt az első szezonban.
Ugyanis megnyertem a csapattársam előtt a bajnokságot, már a német nagydíj után, nem hozhat már be, szóval ez sem hülye teljesen
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az nagy volt amikor 1. pályán Melbourne-ben verseny előtt kiírta hogy 55% az esély arra hogy elkezdjen esni az eső, vagy 30 másodpercet gondolkoztam mi legyen, végül a lágy slickek mellet sikerült, ami később eredményes is volt, szegény guru viszont benézte, intermediate gumikkal vágott neki a versenynek. Egyébként jött is az eső, az utolsó körben
Rolly: még időmérő közben egy mclaren csúnyán megszívatott, ott mentem mögöttetek, azt láttam hogy direkt rád húzta a kormányt, nem engedett el, te meg belementél
Két kép:
Végeredmény
Piros gumi befigyel -
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
Fúúú, jó volt a multi, 2 pályán toltuk is toltuk.
De valamiért full hülyeséget írt időeredményemként, mintha egy beépített cheatem lenneMelbourne: Eredeti időm: 1.26 valamennyi, ehelyett 1.20-as időt írt
Spa: Eredeti időm: 1:47 valamennyi, ehelyett 1:35-ös időt írtRed Bullal mentem, valami óriási kamu volt... fura az hogy miután lefutom az időt, teljesen mást jegyez meg.
Hoffer: Milyen kormány? Ha nem mondasz típust, nem tud senki sem segíteni
-
Unbaised-Ben
senior tag
Silverstone után kaptam ezt az ajánlatot, jelenleg is a Sauber-nél versenyzek, mi ez? Szerződés hosszabítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest