- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Trihorn #7027 üzenetére
Jelenleg csak a fórumot követem, meg néha az idióta Gyuri gyerekkel privátozok, valamiért nagyon akar velem találkozni, de Vixen ideje meg a többiek jó idejei miatt viszket a tenyerem
. Most családozom (Gyurikának ez sem jutott, gondolom a bohócot azért minden este kifényezi), de utána nekiállok megközelíteni Benneteket!
Lóri: Barmokkal sose foglalkozz, nem hiszem, hogy itt bárki is számon kért, hogy a magyarod nem tökéletes.
Vixen: Én felajánlottam a saját kecómat, a saját technikámat, Pityu is hozhatná a sajátját meg valami ellenőr félét is akár, de csak a szájkarate megy a részéről gondolom a saját kis sz@métdombján, hiába no, ott ő a legnagyobb kakas.
Viszont a saját PC mellé hozhat ipari porszívót is, mert amikor egy 30%-os versenyen másodjára körözöd le a ringen, tuti kihullana az összes hajaMa 18:06 kor volt itt a félisten, éreztétek a jelenlétét? Én éreztem valami meleget odalent, de csak behugyoztam a röhögéstől
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest