- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Nem akartam már írni, de most mégis megteszem. Kétmagos procihoz eza táp messze alulméretezett. De például olyan esetben, 2 ilyen is volt az ismeretségi körömben amikor egymagos ( 2600 - 3000 hyptr) konfig esetében megy gallyra táp, tök fölösleges 6000 Ft helyett 15000-et költeni tápra a biztonság kedvéért, mikor az egész konfig se ér többet 15 rugónál. Magam részéről gépösszerakásnál már az 5200-as Pentiumhoz is 450 W-os Chieftech-et választottam. Annál is inkább, mert mint várható volt, lebutított 7200-ként alapfeszen is ment azonnal 2,5 GHz helyett 3,3 GHz-en. A te konfigod esetében a hideg futkosna a hátamon, valahányszor bekapcsolom a gépet...
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ha költői túlzással akarok élni akkor időzített bombán ülsz. Ha pedig csak simán fogalmazok akkor jó volna minél hamarabb lecserélni. De megkérdezheted ugyan ezt a tápajánló topikban itt és érdemes átolvasni annak az első hsz-ét is. Amúgy az új tápnak nem kell 10-20 -ezres nagyságrendben lennie simán elég neki egy 350W-jó minőségű táp monjuk egy FSP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest