Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stol

addikt

válasz Blackdeath #236 üzenetére

Hehe....
    A HWSW-n, még nem ilyen véleményen voltál, asszem:DDD

Innen idézek:Bővebben: link

Idézek:

Kérdezted, hogy milyenek a Gémbírd tápok, a válasz ez volt:

gembird=szar

nincs védelem, ágankénti terhelhetőség szinte semmi, közel nem tud annyit ami rá van írva. 500-as talán tud 250-et de szerintem annyit se, persze az sok konfigot elvisz, csak kérdés meddig és ha meghal akkor lap+proci+... száll vele.

Erre, a te válaszod:

akkor vehetek 1 új tápot is a 6800gt mellé? hm?

mert nekem most sajna nincs rá pénzem.

akkor mondjatok 1 olyan, zsír, megfizethető(!!!) árú tápot (400w-osat), ami biztosan megy hosszú évekig.

Visszaolvasás elmulasztásának, szemrehányására a válasz:

tudod az a baj, hogy nincs rá felesleges 17 ropim, hogy egy FSP-t vegyek hélo!

vagy van olcsóbban is FSP táp? mert én nem láttam olyan jó árakat róla.

Erre válasz:

350-es FSP-t 8k környékén is lehet kapni!

Erre, a te válaszod:

de azzal kitörölhetem a seggemet, nem érted? nekem a 400w-os kell! icon_reclamao.gif

és ráadásul egy 6800gt is lesz a gépben, akkor hogy fogja egy szutyok 350w-os táp meghajtani?

miközben 300w-ot simán eszik a gépem, legalábbis evett a radi 9600pro-val, akkor mi lesz a 6800gt-vel?
    hm?

amúgy azt meg én is tudom, hogy a 350-es nem kerül olyan sokba, úgyhogy ezzel nekem nem mondtál semmi újat.

Találó válasz erre, amitvel nagyon egyetértek:

6800GT, mi? 65-75 ezerért van itt a fórumon.
    Tápra meg nem telik?

Úúúúúggggyyyy sajnálunk...

De azért oktass minket arról, hogy mi jó és mi nem, meg hogy Neked mekkora táp kell.

Amúgy ha a 8k nem sok a 350-es FSP-ért, akkor 10k se lesz sok egy 400-as DTK-ért. Az a 2k nem fog földhöz vágni. Ha mégis, adj meg egy bankszámlaszámot, összedobjuk.

Ja, és az a szutyok 350-es FSP valószínűleg kicsinyt jobb, mint az 550-es Gembird és esetleges elszállásnál is inkább udvariasan sóhajt egyet, ahelyett, hogy szép fény- és hangjelenségek mellett magával cipelné a frissen bevásárolt cuccaidat a boldog vadászmezőkre.

De ez csak a mi belebrekkegésünk. Tudod, csak arra utazunk, hogy minél több hozzászólásunk legyen és megelőzzük LameX-et.

Erre jött, az én válaszom, nagy hirtelen:

Akkor, kedves ''kolléga'', add el az SB kártyát(ugyanis hangrendszer nélkül, TUTI nem hallod meg a pozitiv oldalait), meg a Gémbírd ''PSU''-t, és már lesz is, pénzmag, egy TÁPRA.
    A táp fogalma, 300W-os márkás táptól konvergál az ég felé.
    A márkás fogalma, Enermax, FPS, Chieftec.
    A hangrendszer nálam, nem nukleárisló*aszjóska multimédiasystem, hanem, 2db 2*50W-os vég, és 4db 15l-nél nagyobb 3 utas hangláda.

Ha, folytatod a smucigságodat, akkor pedig megérdemled vazze. biggrin_2.gif
    A géped, padlón, húzva esetleg beszűrcsöl 250W-ot, de akkor már nagyon túlzok.

Erre Ő:

hát tudd meg, hogy igenis használom azt a hangkarit, 5 csatis módban, úgyhogy eszem ágában sincs eladni! smile2.gif

meg amúgy is, most hozattam augusztusban vazze! biggrin_2.gif

méghogy 250et eszik az enyém? hö, annál azért 1 kicsit többet! ne beszéljünk már zöldségeket kérlek!

ezek szerint ha FSP-t akarok, akkor muszály kiadnom érte 17k-t, ugye?

A vitát, tovább, nem folytatom, elolvasható, a fenti link alatt.
    De, azért a konfigom összeállítását, idetenném:
    2500+ Barton @3200+, 1,75VCC + Aerocool CP-101, ABIT NF7-S rev2.0, 640RAM, GeF3 Ti 200 VIVO 64MB 128bit DDR 175Mhz@246Mhz & 400MHz@480MHz, Philips 52*32*52, NEC 2500@2510, Toshiba 16xDVD(Speed hack.), LiteON CRW2440MB Hitachi 80GB, Seagate 80GB @Raid0, NF7 Soundstorm, 300W FSP, APC Back UPS 400, Fujitsu Ergo Pro x174, Haupauge Win TV Express.

ÉÉÉSSSS, a gépem, padlógázon, 195W-ot kajál, monitorral, együtt 280W-ot, de ez egy SONY csöves Trinitron dög.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés