Új hozzászólás Aktív témák

• Csaba_20_

őstag

válasz stol #105 üzenetére

Mélységesen egyet értek veled. Nem véletlen, hogy nem is szívesen járok más fórumra, csak ha már szükségét érzem. Persze általában ilyenkor meg szoktam kapni, hogy nagyképű vagyok stb. Mint ahogy már meg is kaptam itt is. De ennyi áldozatot bevállalok azért, hogy helyes szemlélet alakuljon ki az emberekben, ne pedig a téves. Fontosnak érzem a helyes tájékoztatást. Csak sajnos kezdek én is belefáradni, hogy jobban hisznek a szakmailag megalapozatlan, tényként közölt állításoknak, csak mert azok állítói leugatnak alpári stílusban és elmondják, hogy szerintük mennyire hülye is vagyok. Egyszer érdekelne azért, hogy mi a szándékuk az ilyen embereknek és mi motíválja őket eme cselekedetre. Minden esetben rendszeresen személyes sértésnek veszik, ha kijavíták őket valamiben.

Remélem azért mások előtt sem új dologról beszéltem, valószínüleg mindenki találkozott már ilyen emberrel.

Ezek után most biztos megint sokan fognak nagyképűnek gondolni. De nehéz úgy leírni erről a véleményem, hogy még véletlenül se lehessen ezt gondolni. Sajnos nem tudom úgy leírni. Elnézést, ha ezzel most olyan lelkébe is gázoltam, akinek valójában nem akartam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés