Keresés

Aktív témák

• Tifusz

tag

válasz mr_ricsi #98 üzenetére

Ha ferdén van behelyezve a kondi, akkor a hőtágulás (és egyéb rezgések hatására - természetesen a hőtágulás nem okoz rezgést, de a hatása hasonló)
    következtében a láb és a kondi fegyverzete közötti kapcsokat megszakad.
    Hogy ez mennyire valós probléma, azt jól példázza az, hogy a katonai eszközökben a kondik behelyzése előtt a nyák alkatrész felöli oldalát ragasztóval bekenik s ezt követően illesztik a kondit a helyére a mechanikai mozgások okozta sérülések minimalizálása érdekében..

Egyébként önmagában is igénytelen tervezést sugall, hogy a ''mérnökök'' arra nem vették a fáradságot, hogy lemérjék a kondi lábainak távolságát - mert ezért nem tudják pontosan a helyére illeszteni eme alkatrészt, persze az is lehet, hogy nem kaptak oda való kondit, de ettől a lényeg (az igénytelenség) nem változik.
    És zet bizony a ''neves'' gyárótk is elkövetik, függetlenül attól, hogy milliós szerverekbe is beteszik az alkatrészeiket...

Magyarán egyáltalán nem mindegy, hogy áll egy kondi...

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy az otthoni használat jobban terhel egy tápot, mint egy ''ipari'' - az általad említett ''meglátás'' meglehetősen eredeti...
    Esetleg a gyakori bekapcsolás okozta ''fokozott'' terhelésre gondolsz?
    Mert nekem más nem jut az eszembe, de sajnos én sem tudok mindenre gondolni és - nehéz bevallani - de tévedhetek is...

Aktív témák

Hirdetés