- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Köszönöm a gyors választ. Azt hiszem, nekem is lesz egy ilyen házikóm.
A 3 venti nem lesz jó a winchesterek hűtésére, mert én közvetlenül akarom rájuk fújatni a hideg levegőt. Most a ''fő'' gépem egy 6055-ben van. Ennél kivágtam a 3.5-ös helyek előtt a ház lemezét és egymás alá beszereltem 8 centis ventilátorokat. Ehhez a HDD-ket beljebb kellett tolni a házba és csak egy csavar tartja őket, de így is jól elvannak. Ez a megoldás azért jó, mert így levett oldallapnál is rendesen hűlnek a HDD-k. Ha a hűtésüket a házból kifelé fújó ventikre bíznám, akkor amint leveszem az oldallapot, megszűnik a HDD-k mellett a légáramlás. (Plusz a ház egyéb rései miatt a kifújt levegőnek csak egy része jön be a HDD-k mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest