- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
the sorcerer #184 üzenetére
Nekem ha minden jól megy pénteken lesz meg.
Sztem vágj rá egy ablakot és kész. Más oldallapot úgysem tudsz rárakni, ehhez meg nincs gyári ablakos oldal. -
the sorcerer
csendes tag
Nekem is ilyen házam van, de nekem csak 1 hűtő volt hozzá, a tetejébe, cserébe viszont nekem egy 400W-os táppal adták, aminek a hűtését egy 12cm-es papst hűtő biztosítja. Erre az eladó külön hívta fel a figyelmemet, utána én ismegnéztem, és télleg. Nem szedtem szét, de a hűtőrácson keresztül látszik a Papst felirat. Egyetlen hibája, hogy nem rendelhető oldalablakos házként, mivel az oldalablak vagy fekete, vagy fehér, nincs szürke oldallap hozzá, ezért magam vágok neki a feladatnak. Akik tud esetleg valami lehetőséget arra, (a festésen és a kivágáson kívül) hogy szürke ablakos oldallapot kaphassak valamilyen boltban, az írjon a címemre. Kösz
-
EG0
aktív tag
Nekem is ilyen házam van, bár most tervezek cserét a 8012-es kistesójára. A 9011-es a továbbiakban valószínű mint szerverház üzemel majd tovább
Csak előbb visszateszem az összes kivett ventit, meg ált. jól visszahangosítom.
De hogy legyen hátrány is: a PCI foglalat rögzítők nem mindig előnyösek, volt már, amit nem tudtam beletteni.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Engem nem kárpótol kerék - nem fogom húzni a házat a kocsitól a teremig.
halk venti: tts árul ilyeneket pl noiseblocker elég halk (asszem 11dB és 23CFM és 3k ft környéke).
Bővebben: link -
c*
aktív tag
hath a sulyat szerintem karpotolja a kerkek mer taz nagy elony . . . de szerintem nem olyan nehez viszont hazventit en is cserelnek ha mondanatok nagyon halk 8 cm es venti markakat az nagyon jo lenne . . .?
[Szerkesztve] -
harry
veterán
A ventiket valszeg nem fogom használni... nekem a halk az 15dB környékén kezdődik
már pedig halk gépet szeretnék csinálni majd belőle.
Nem volt ráírva a dobozára a súlya? vagy pl neked összeszerelve milyen nehéz? Csak azért kérdezem mert ugye Lan partyknál ez sem egy utolsó szempont. -
-
harry
veterán
Másvalakinek vélemény a kuckóról? pozitív/negatív vélemények? Kb mileyen nehéz? A honlap szerint 13kb de valahol 8kgot olvastam
-
harry
veterán
válasz
kovacszk #165 üzenetére
sejtettem, h valami ilyesmi elven műxik, mert a táp felett láttam vmi nagyobb likat. Tehát akkor végülis nem bonyolult. Táp nélkül még nem láttam, illetve Guga árult, gondolkodom azon a megoldáson is, de lehet inkább felrakom a polcra póttápnak.
Jelenleg egy 420as Chieftecem van amit valszeg lecserélek egy enermax noisetakerre. Első dolgom persze a codegen táp kiiktatása lesz -
kovacszk
senior tag
A teteje hátulján van egy kézzel lazítható vsavar (vagy hogy a szöszbe hívják), ezt hátra húzva lehet leszedni utánna az oldalakat csak felfelé kell húzni és kész is! Van 300 és 400W táppal is de én javaslom neked hogy táp nélkül vedd meg és valami komolyabb tápot vegyél hozzá
-
harry
veterán
ugye az oldallapok és a tető külön vannak? hogyan vannak az oldallapok rögzítve? az eddig látott képeken eddig nem láttam hátul csavarhelyeket. mekkora táppal szerelik? minden esetben 400w ossal? egy árlistán asszem 300-assal láttam - ez elírás vagy lehet, h tényleg kisebbel árulják?
harry
veterán
válasz
kisfarkas #159 üzenetére
Sztem szürke. Gugánál lehet venni. Nekem is megtetszett
kisfarkas
csendes tag
És nem néz ki benne hülyén a fekete dvd-rom meg ilyesmi. gondolok itt arra, hogy nem lehet szerintem szürke dvd-romot és egyebet rendelni.
Üdv.:
KisFarkas -
kovacszk
senior tag
válasz
kisfarkas #159 üzenetére
Ezt a házat én még csak szürkében láttam, a ház színe egészében szürke!!
más színben én még nem láttam sehol!!
amúgy nagyon fajin kis házikó nekem is ilyen van az oldallapja olyan nehéz mint a régi házam van benne anyag és nem szar ''codegen'' minőségű, ebbe beleadtak apait anyait! -
kisfarkas
csendes tag
Hali!
Ez a szerver ház milyen színekben kapható?
Illletve szürke vagy igazi fekete a ház színe?
Köszike -
Perjel
tag
Most ilyet nem kapni a mistralnál, amit árulnak az a codegen 9001. Ugyanez, csak fehérben, ha jól látom... 7076 bruttó, táp nélkül.
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007526&szam=1&user=1
De én inkább egy sima midi házat vennék, ez túl széles, nem lesz hely a lábamnak az asztal alatt.. az asztalra meg ilyet mégse -
Hequila
őstag
Nagyon szép latt a ház...
Lenne néhány észrevételem/kérdésem:
Hugyír a piddza? Magyarul: mennyibe volt a plexi oldal?
Észrevétel: hogy a kákán is csomót keressek: a VGA memhűtőjét szebben is fel lehetett volna rakni... -
HiperG
addikt
Nekem olyan ram hűtő kéne mint mutattam csak max 500hufért mert rendelnék kb 4-et...
És 10k-t sokalnék érte... -
engusz
veterán
válasz
Joey_the_man #153 üzenetére
Csak akkor láttam, amikor bent voltam náluk vásárolni. Pont ugyanaz a hűtő volt, amit HiperG kolléga belinkelt az Overclock.hu-ról.
-
engusz
veterán
válasz
Joey_the_man #151 üzenetére
AMP Computers. (http://www.amp.hu)
-
engusz
veterán
Azt hittem, hogy az Én képeimre gondolsz. Ilyen kapcsolókat akármilyen elektronikai boltban lehet kapni. De a Conrad-ban (http://www.conrad.hu) biztosan!
-
HiperG
addikt
Izé engusz gyere fel IRC-re, volna pár kérdésem:
http://www.ircnet.com/cgi-bin/irc.cgi
Channel: #prohardver -
sebela
aktív tag
Ha ez tekerő ( http://www.pcclub.com/images/casemod2003/systemx1.jpg) nem tudom mit csinálok...
-
HiperG
addikt
Milyen kártya?
Igazából megszánhatnád őket egy ilyennel:
http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/L-HU-CMCRCU01.html
Őszintén szóva nemtom mér 2500ft amikor ez csak 8db pici borda szvsz 500 ft se ér... szaal jó volna valami olcsóbb megoldást... -
HiperG
addikt
Teccik mod igazából amit eltötöttél a tápkábelek zsugorcsövelésével megoldhattad volna mint én: szigetelőszalaggal
-
c*
aktív tag
ok
-
c*
aktív tag
Engusz
mar egy srac irta a meretet csak bamba voltam szoval a socket kozepetol 5,5 - 6 cm re kell lennie a tapnak hogy tutira elferjen a zalman ez szerinted megvan ?? -
c*
aktív tag
-
c*
aktív tag
leci leci leci
-
engusz
veterán
válasz
Kalandor #119 üzenetére
Szvsz alaplapja is válogatja. Valamelyiken kicsit fentebb, valamelyiken lentebb van a foglalat. Némelyiken pedig el is van fordítva 90 fokkal.
Valami azt súgja, hogy neked tényleg van egy ilyen Zalman ventid. Le tudnád mérni, hogy hány cm-re lóg ki minden irányban a foglalat körül? És akkor meg tudnám mondani, hogy befér-e?! -
c*
aktív tag
hat ez nem vmi biztato
azthiszem pontos mereseket kell vegezni deh Kalandor Neked volt mar dolgod 9011 es gazzal vagy csak tippelsz ? -
sebela
aktív tag
Ja és a legjobb ráülni és úgy mászkálni (királyul gurul a laminált padlón)
-
AttackR
tag
Nézegetem én is ezt a házat mert nekem egy 8 éves házikóm van, ami elég kopott és mingyá szétesik szal megérett a cserére.
-
AttackR
tag
1 óra alatt raktad össze? Elég lassan csinálhattad
-
csaptelep
csendes tag
Hi!
Nekem is ilyen van, nagyon baró!!!
Főleg a rengeteg hely nyerte el a tetszésemet...
Még sosem raktam össze gépet, egészen 1 héttel ezelőttig!
De tök könnyű volt, 1 óra alatt összeállt minden...!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest