- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTT
aktív tag
válasz
andorpapa #20 üzenetére
Hát ebben nincs sok tapasztalatom.Egyszer raktam fel a hűtőt azóta nem bántottam.Akkor nem volt semmi gondom.A táp pontoson az alaplaptálca felett van, de nem lóg fölé, szóval ha nem olyan lapod van amin teljesen a szélén van a foglalat akkor szerintem nem lehet gond.
Szellőzés:ugye befele fújó ventit csak modolással lehet beépíteni mert az orrban nincs kialakítva ventinek hely. A tetején illetve hátul a proci foglalatnál van egy-egy 8centis hely, meg ugye a táp.Ennek szerintem elégnek kell lennie egy ekkora háznál.Nekem csak hátul van egy venti 7V-on,a tetejéről leszedtem.Így 33fok van a házban (kb. 25fok a szobában) netezés közben. A kialakított helyeknél elég sűrű a rácsDe gondolom ez Téged annyira nem fog zavarni és kivágod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- EK-Classic CPU Water Block 115x/20xx DRGB CN D-RGB Eladó
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest