- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Kb. 2 és fél éve. Elzarándokoltam Pécsről Dunaújvárosba, mert ott kaptam anno csak ilyet :) (Persze egy fél évvel később már Pécsen lehetett venni...)
Általában megy az összes venti, nagyon csöndes így is. A talpait is doki fújta le, (neki van mindenhez eszköze :), sprayvel nem akartam nekiállni)
A ház világos színe az eredeti, de le van lakkozva.
A ventilyukakat átmenőfűrésszel vágtam ki faterom segítségével, nagy küzdelem volt. Baromi kemény lemezből van.
A lyukak becsszóra kör alalkúak, csak belógnak s szivacsok. :) Majd jól rendberakom! :)
A nagy ventik szerintem meghálálják a méretüket. Igazából csak a légáramlásnak van hangja, a venti pedig minimális fordulaton hozza ugyanazt a teljesítményt, amit egy 8cm-es csak magasabb fordulatszámon tud.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest