- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
En ilyet vettem. Nincs egy honapja. Sajna csak a sima valtozatot, pedig L-est akartam,de nem volt. Mindegy. De az L-es az jo, es szukseg is van ra, kulonben az also 2 nagy helyre nem fognak beferni a drive-ok, ha 24 centis alaplapod van..
Maga a haz tok szuper. Csavarmentes, osszesen 1 db kezzel konnyen tekerheto csavar van rajta, azon kivul csak a meghajtokhoz kell csavar.
A kartyakat tolokaval lehet rogziteni, kenyelmesen szerelheto. Leveheto oldallapok, felso lap. A tetejen be van kotve egy 8centis venti, nagyon hasznos, par fokot jelent. Hatul a tap alatt van meg 1 hely ventinek. Az USB es hangkartya kivezetes is hasznos tud lenni, bar a line-out kivezetes megcsereli a sztereo 2 oldalat.
Ja, es meg szep is, dizajnos. Szoval csak ajanlani tudom. -
up
senior tag
Nekem 6061L van, elégedett vagyok vele. Vannak ilyen jópofa előlap-szerűségek, amik ráépülnek a cd, dvd stb. drive-okra (és lenyílik a kisajtó, mikor kinyitom). Állat, de ugyanemiatt a mobilrack kicsit megbontja a design egységét. Hiába, akinek nem telik Chieftech-szerű házra, annak megteszi a Codegen :)). 300W Codegen táppal jött, eddig gond nélkül elvisz egy 2@2.4 Celeron (+5W), 256 ddr, gf3ti200, avermedia tuner, santacruz hangkártya, 1 integrált + 1 külső hálókártya, dvd+cd-rw, 60gb seagate konfigot.
-
Tütüm
aktív tag
Üdv!
Ilyen ház megvételét tervezem,érdekelne van-e valakinek és hogy mi a tapasztalata.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest