- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
En ilyet vettem. Nincs egy honapja. Sajna csak a sima valtozatot, pedig L-est akartam,de nem volt. Mindegy. De az L-es az jo, es szukseg is van ra, kulonben az also 2 nagy helyre nem fognak beferni a drive-ok, ha 24 centis alaplapod van..
Maga a haz tok szuper. Csavarmentes, osszesen 1 db kezzel konnyen tekerheto csavar van rajta, azon kivul csak a meghajtokhoz kell csavar.
A kartyakat tolokaval lehet rogziteni, kenyelmesen szerelheto. Leveheto oldallapok, felso lap. A tetejen be van kotve egy 8centis venti, nagyon hasznos, par fokot jelent. Hatul a tap alatt van meg 1 hely ventinek. Az USB es hangkartya kivezetes is hasznos tud lenni, bar a line-out kivezetes megcsereli a sztereo 2 oldalat.
Ja, es meg szep is, dizajnos. Szoval csak ajanlani tudom.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest