Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Ez menőbb topic! Miyen codecet?
Bár ez sem pörög mostanság. -
Psych0
őstag
én cccp-t használok és mindent visz.
-
Bővebben: link Ennél jobb kodekcsomag egyszerűen nincs !!! Akárki akármit mond,1x sem volt vele bajom,és minden megy vele.Képes magát frissíteni netről is,nem kell leszedni a régit.4,83 MB egyébként.
[Szerkesztve] -
Dávidxxx
aktív tag
Hogyan tudok letörölni egy codecet/codec csomagot?
-
pamacska
tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Reinstall Windows?

-
pamacska
tag
Miért ne tudnád?
-
Tithian
őstag
-
pamacska
tag
Sziasztok!
Nekem longpack codec van fent. Ami előnyt jelenthet az Ace-val szemben, hogy mindössz 24 mega, így feleslegesen nem foglalja a memóriát. Ha szeretnéd letölteni: [L]http://longley.uw.hu/stuffs/longpack/info.html[L] -
Starsky72
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
a 6-os Ace már megkérdezi, hogy melyik kodekeket akarod feltenni, én is csak 1 xvidet raktam fel a kb80ból

-
Dávidxxx
aktív tag
Honnan tudnék akkor külön codec-eket letölteni?
-
Zoli bácsi
őstag
Szerintem felesleges codec csomag. Azt tedd fel amit használsz. Stabilabb lesz a gép. Régebben acemega codec packot raktam föl mindig. Most talán 4 fajta codec ha fentvan, mégis mindent lejátszik a gép. És gyorsabb, meg stabilabb. A honosítóműhelyen találsz olyan progit, ami megmondja a filmről mivel van tömörítve. És azt is, honnét tudod leszedni a codecet, ha nincs meg.
-
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Hoonnét tudnék codec csomagokat letöltenni a DivX legújabb változatához és a PowerDVD-hez?
Elöre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bár ez sem pörög mostanság.

?
az én codec packem (ha lehet egyáltalán pack-nek nevezni) kemény 2 mega, ebben az installer is benne foglaltatik.