Hirdetés
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
sajnos a tűzfal nem látja külön ezt az alkalmazást csak a cod5-öt ha meg azt letiltom akkor is csinálja ráadásul akkor esélyem sincs felcsatlakozni a szerverre!
másnak is csinálja ezt vagy csak nekem van ilyen szenny cod5-öt! -
Joci??
senior tag
Valaki segítsen mert már a tököm kivan ezzel a játékkal! feltelepítettem és lekel frissíteni ahhoz hogy tudja interneten tört szeron játszani ez idáig oké de miután lefrissítem már mikor be akarok lépni csatlakozni akar az internetre de egyből kifagy a játék! Xp alatt még kitudtam játszani hogy lekapcsoltam a netet és beléptem a játékba majd vissza a net és ment ám de bár felraktam a Vistát és itt már nem tudom ezt eljátszani! HOGYAN TUDOM KIKAPCSOLNI AZT A XAR INTERNETRE AKARÓ CSATLAKOZÁSI HAJLAMÁT???
segítséget előre is nagyon köszönöm!!!!
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! gyors kérdés!
ma felraktam a cod5-öt és állandóan kidob a pb a hiányos vagy nincs név-re hivatkozva! miért van ez?
Nevemet nem találom hogy hova kell beírni ha segítene valaki megköszönném, és még egy kérdés miért nem tartja meg a beállításokat? kilépek a játékból és elveszik minden beállítás!
válaszokat előre is köszi!
-
bundilolo
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy COD5 klánt létrehozni,de sajna ez egyedül nem fog menni.Akit érdekel írjon ide vagy privibe.Hozzáértő szakit is várok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
másnak is csinálja ezt vagy csak nekem van ilyen szenny cod5-öt!