Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
válasz
hery_boy
üzenetére
Jaaaj, nekem baromi nagy mázlim volt!

6600-as akksival kaptam a gépet, benne webcam, meg tulajdonképpen minden extra, kivéve a beépített wifi-t.
Valószínűleg az lehetett, hogy mivel már baromi sokat várattak (kb. két hét), mert későn érkeztek meg a vázak Taiwanból, ezért vagy gratis hagyták benne a cuccot, vagy a sietség miatt nem szerelték ki belőle. Lényeg, hogy olyan extrák is benne vannak, amire nem számítottam...és hát a 6600-as akksi...huhh...na erre végképp nem számítottam.
Ezt a gumilábas témát tutira megcsinálom valahogy én is, mert nagyon kell. Már csak az a kérdés, hogy hol kapok öntapadós gumilábat, merthogy az lenne elegáncsos megoldás. Van itt egy hangcuccos szaküzlet, majd abban meglesem, mert hangfal építéshez is szoktak ilyesmit használni.
Én is gondolkodtam a megdöntésen, ez annyiból is nagyon jó lenne, hogy nem a képembe vágná a billentyűzeten keresztül a meleget, hanem nagyobb rész távozna el hátul. Szerintem a cuccnak nem árt semmiképp sem.
Most akarom megnézni ezt a SpeedFan programot, hátha lehet valami okosságot felfedezni a hűtés terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Robotporszívók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest