Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Pár haver használja a Ghost-ot már évek óta, soha nem értettem meg, hogy mi a fenének...szerintem ők sem...csak megszokták...
A notin max. évente egyszer omlik össze a rendszer, de még annyiszor sem, van úgy, hogy évekig elmegy. Aztán ha összeomlik, akkor mivan? Windows XP reinstall, codec-ek, directx, beállítások, ez pár óra max., nem több! A programokat meg amiket felinstalláltál amúgyis újra kell installálnod Ghost mellett is (hacsak nincs egy több tíz gigás vinyód csak a Ghost számára, hogy minden szir-szart lements... Szóval értelme nulla egész nulla otthoni felhasználásra (meg amúgyis)...
No annak meg, hogy a háttérben még fusson is és lassítsa a gépet a multitask miatt...külön rengeteg értelme van...

Főként a WinXP helyreállítási képességei mellett!
Ja még valami! Ha én újrarakom a Win-t meg amiket kell totál szűzen, nem Ghost-al, hanem nulláról, egyenként, akkor az fel van installálva, utána műxik minden szépen megint sokáig. Ők Ghost-al rakák fel minden egyes alkalommal és kb. ezerszer hallottam már tőlük, hogy négyszer-ötször kellett újrainstallálni egymást követő napokon az egészet, mert xar volt és még ezután sem működött tökéletesen...pedig ők profig a Ghost-ban...szóval ennyit a negatív oldaláról, hogy ilyen is legyen...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Konfig Ryzen 5 2600X 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX1660 6GB!
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest