Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz
libellula
üzenetére
Az új felületen még arra sincs lehetőség, hogy a levelek átirányítást beállítsd. Még jó hog előtte megtettem ezt a lépést.
Első napokban nem működött az átirányítás, így írtam nekik. Azt a választ kaptam, hogy nem lehet beállítani írjak az IT supportjuknak.
Közben 2 nap után mégis elkezdtek átjönni a levelek. Most, hogy ők csináltak volna valamit nem nagyon hiszem.. szimplán szar volt a rendszerük.De jó móka ez nagyon... Hétvégén órákat csesztem el az emailcím módosításokkal.
MVM-el azóta sem boldogulok. Azóta sem válaszolnak.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
libellula
üzenetére
Beírtam mindent (az üres mezőkbe is) és nekem csak ennyire működött...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mind1, már kifelé megyek a dzsuvából, kézzel még nagyjából 2-4óra és lent van minden, aztán agyő...
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
libellula
üzenetére
Örülj neki, nekem a telexes verzióval meg se makkant - de sztem ez is változó kinél hogy sikerül...

Amikor elsőnek próbáltam és befuccsolt vagy 5x, nem álltam le kísérletezni semmivel. Inkább letettem róla és lenyomtam kézzel gépre. A többsége annyira nem fontos levél, inkább csak arra kell, hogy ha valami link alak betalál újra, akkor is felismerjem ha a kézjegyéből nem tudom, legalább a címe meglegyen...

-
SchumiBácsi
őstag
válasz
libellula
üzenetére
Egy kis időd még van lementeni őket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy az nem tudom mennyire pálya, ha továbbküldözgeted az új mailbe ami gondolom gmail, aztán ott átrakod a beérkezőből a küldött mappába. Emlékeim szerint lehet.
Nekem amúgy semmit se csinált a telexes módszer, ezért kézzel egyesével gépre le. Egyik fiók már üres, most csinálom a másikat, még ezt a napot elviszi, aztán holnap örömmel beletenyerelek a törlésbe

Éjjel átlőttem az összes regisztrációmat ami még citromon volt, pár oldal érdekesen gondolja, mert nem lehet - az van ami regisztrációkor be lett írva és kész, úgyhogy ez supportos megoldás...
Sztem most még emelkedik a forgalma a citromnak mert kezd lassulni, az éjjel gyorsabb volt...

-
ledgeri
nagyúr
válasz
libellula
üzenetére

IMAP volt vagy POP3?
A citromailen megmaradtak az eredetiek?A kimenőst már passzolom, az akkor nekem nem volt prioritás... Talán a thunderbirdes megoldás... bár ha ugyanaz a protooll akkor nem gondolom, hogy más lenne az eredmény!
Ha más nem, akkor most neked át kell nézegetni a kimenőket, és egyesével lementegetni azt ami tényleg fotos infós... -
ledgeri
nagyúr
válasz
libellula
üzenetére
Én azt használnám, ami hagyja a szerón az eredetit... mert akkor már amíg probálkozom nem egypéldány-okkal teszem. A mappázósdit "lehet"-re mondom! Azt hiszem mikor később rápróbáltam thunderbird leszedni, akkor volt valami nem-megjelenési galiba azzel.
De mondom: én freemailről próbálkoztam, és emellett nem tudom, hogy melyik szabvány elem me mi. Ezért ajánlottam a próba account létrehozását!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
libellula
üzenetére
Freemaillel és régen csináltam hasonlót, de addig is gondolkodónak:
-Ha vannak mappáid lehet, hogy nem mappákba rendezve fognak megjelenni.
-Az emailek rendszerszinten tartalmazzák a küldőt, címzettet, és a küldési időket (értsd, ez emailenként bele van égetve az adott emailbe). Ha nem "továbbitás"-ként van továbbküldve, hanem POP3/IMAP szinten leszívva, akkor ezen az adatok nem változnak, ezekre fogsz majd tudni szűrni később.
(Azért múlt idő, mert egyik napról a másikra a gmail aztmondta, hogy nincs hely -mikor még volt 9 giga hátra- és leállt vele, több éve.)Ha más nem -és még elérhető fizetés nélkül, és nagyon sürgető- akkor csinálhatsz egy friss citromail-t, és rápróbálhatsz miután küldtél teszt emaileket rá, hogy miként megy át gmailre. De remélhetőleg lesz valaki aki leírja szépen

Addig is kezd el összeszedni az accountjaidat, és ha eddig nem volt, akkor jelszókezelő-be vezetve kezdj áttérni az új emailcímedre, mert az -pöppet nagyobb prioritású! ( A fenti imap/pop3 átszívás úgy is háttérfolyamat ha be lett állítva!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Macska topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor van megoldás! Lejáratig azért nézegess vissza, mert akkor ha kérdezgetnek akkor te tudod a legjobban, ha volt valami megakasztó dolog 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)