- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Köszi urak
Az előző helyemen windowsos voltam, vizsgáztam is ebből abból. Aztán munkahely váltás és itt mindenhez is kell értsek mert kevesen vagyun, viszont bővülünk gomba mód szóval hosszú távon nem lesz gond. -
szallasi007
őstag
válasz
Ripper17 #15540 üzenetére
Bocs a kérdésért de hány éves vagy és hány munkahelyed volt eddig? Ha nem titok.
Én sima sysadmin vagyok, de itt mindig olyan érdekes sztorik jönnek elő.
Kicsit mindenhez is konyitok ami tökre nem tetszik. Sajna mindig abba csúszok bele hogy egyre több dologba kell beletanuljak ami egyfelől jó másfelől meg rossz. -
szallasi007
őstag
Hát ez a diploma dolog már itthon is kamu szagú. Egyre több vezető panaszkodik hogy xy embernek azért van diploma a kezében mert be tudott seggelni több ezer oldalt de szakmai hozzáértése kb 0 és nem egy főnök van aki diplomával a zsebében egy fütyi.
A fizetést meg a szakmai tudásod határozza meg ha nem multihoz mész és nem restek képezni akkor nekik is megéri hogy egy jó szakember dolgozzon a cégben.
Azért ma havi 500 nettóból elég szépen el lehet élni, aki nem tud ennyiből és nem egyedül tart el egy 4 fős családot az azért csúnyán költ mindenre szerintem. -
szallasi007
őstag
válasz
norbert400 #15027 üzenetére
Van magyarul Cisco tananyag?
-
-
szallasi007
őstag
válasz
suomalainen #14916 üzenetére
Köszi, akkor szerintem az lesz hogy még elolvasom az első könyv maradék 2 részét és utána megnézem mi megy a lab gyakorlatokban
-
szallasi007
őstag
válasz
olloczky #14912 üzenetére
Most ezzel a hozzászólással jól megfogtál. 15 éve tanultam utoljára Cisco-t de akkor nem volt pénzem a vizsgára. 2 hete az ICND első könyvet olvasom Wendell Odom könyvét.
Egy csomó dolog tisztázódott számomra viszont nem érzem, hogy el tudnék menni vizsgára. Igazából nem vagyok hálózatos inkább üzemeltetek rendszereket, de érdekel szinte minden.
Vizsga ICND 1-ből mennyire szivatás?
MS vizsgáim vannak, azok igazán szemetek 😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest