- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
bviktor93 #16596 üzenetére
Köszi, akkor a szokásos csomagot küldik még mindig.
BTW lenyomtam az ENAUTO-t pár hete (Enterprise Devnet). Kemény volt. 60 kérdés, abból kb. 50-nél lyukas kódokba be kellett helyettesíteni szavakat. Értelme semmi, legtöbb esetben a swaggerből egy perc alatt kinézed, itt meg majdnem mindig fejből kellett tudni… -
Ripper17
tag
válasz
bviktor93 #16565 üzenetére
Ezt akkor megfixálták normálisan. Legutolsó Pearson vizsgàm tavaly novemberben volt, és ott még a vizsga elött 2 hétig külön kellett claimelni a non-native extensiont. Mindez jó apró betüvel elrejtve, nyilván nem is igényeltem meg. De nekem sem volt soha idö problémám.
egyébként se értem ezt, vihetnél be szótárat a vizsgára non-nativeként vagy mi? Attòl nem fogod jobban érteni az idegennyelvü szöveget, végképp nem a tipikus ciscós kérdèsek árnyalatait, ha több idöd van rá -
FecoGee
Topikgazda
válasz
bviktor93 #16562 üzenetére
Sajnos nem emlékszem pontosan. Az biztos hogy külön semmit nem igényeltem. Nagyon régről úgy rémlik mintha nekem is feltűnt volna hogy nem kaptam meg az extra időt, de nem ezen múlt soha a vizsga. Ha érted mi a kérdés akkor tudsz válaszolni rá, ha nem ismersz egy szót akkor meg úgyis mindegy mert szótár nem lehet nálad. Mivel visszamenni előző kérdésre nem lehet így el kell engedned és menni a következőre.
-
crok
Topikgazda
válasz
bviktor93 #16491 üzenetére
Nem bug, szerintem nincs routing a kettő közt. 192.168.1.1-nek van fogalma róla hogy hol van a 10.0.0.0/24? 192.168.1.1 az ugyanaz az eszköz mint a switch-ed default gateway-e? Ha igen akkor a 192.168.1.1 interface-e fent van? Ha az is egy SVI akkor a hozzá tartozó spanning tree instance is ha fut akkor fwd-ban van interface? Ha az előző kettő nem (vagy nem releváns) akkor routing van a hálózatok közt végig? Ha vannak ACL-ek az interface-eken akkor átengedted ezt a ping-et oda-vissza mindenhol? Azért van mit átnézni, még egy egyszerű(nek tűnő) hálózaton is.
Valamint a routing tábládban nem lesz benne mert L2, nincs routing így a routing tábládban se lehet benne max a connected hálózat. -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
bviktor93 #16483 üzenetére
Igen ez egy bug, amit ugy 5 eve reportoltam a cisconak a vmlrol. Talan meg ide is postoltam rola anno.
https://prohardver.hu/tema/cisco_vizsgak_ccna_ccnp_ccie/hsz_8531-8531.html
itt linkeltem a forum postot de mar nem el a forum…nevermind, etherchannelnel volt csak bug, rosszul emlekeztem:
https://web.archive.org/web/20160604144722/http://community.dev-innovate.com/t/iosvl2-etherchannel-and-spanning-tree-problem/3293 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Asztali PC v3 , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest