- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
zolee0307 #5846 üzenetére
Az informatika szerintem az a munkaterület, amit szívvel lélekkel kell csinálni, és rengeteget kell hozzá tanulni. Én már egy csomót tanultam, és még most is iskolába járok, hiába vagyok 4-5 tanuló, hiába járok Ciscora, és olvasok egy 1000 oldalas könyvet a hálózatokról, meg hiába akarok még vagy 3 minősítést(CCNP,CCNA Security, CEH) 2 év alatt a diploma előtt( van már egy OKJ-s rendszergazdám is a fősuliról), úgy érzem még mindig, hogy tök hülye vagyok az egészhez. Most kezdtem el Linux-szal foglalkozni, meg az angolra is rágyúrok, de csak reménykedek, hogy fogok állást találni (normális fizetésért, igazából ezen van a hangsúly)
-
McSzaby
őstag
válasz
zolee0307 #5846 üzenetére
Önmagában az informatikában szerintem semminek sincs értelme. Szerintem... DE ha alapokon tudsz dolgot/dolgokat és van egy fő témád, akkor már fogsz boldogulni. Válaszd ki mit akarsz a legjobban tanulni és az mellé járhatsz képzésekre. Én Linux rendszeradminisztrátor vagyok úgy, hogy a suiban nem tanultam, de mellé eljártam ciscora + közésuliban megtanultam németül és angolul. Így már lehet egyről a kettőre jutni.
Legyen egy fő szakmai területed mondjuk programozás,rendszeradminisztrátori státusz és mellé a Cisco mindent meg fog tanítani, ami kell neked a hálózati alapokhoz. Irányító protokollok, OSI Layers, stb.
De lehet a Cisco is a fő szakmai területed, de akkor is tudj még valamit, egy lábon az informatikában nagyon profinak kell lenned. + akkor min. CCNP-ig kell gyalogolnod szerintem.
Persze nagyon tág a szakma, de a CCNA-t én minden műszaki egyetemen kötelezővé tenném, mert nagyon jó a képzése és sokat tanulsz belőle. Lehet nem olcsó, de megéri.
Windows-t felejtsd el szerintem ha komoly szakember akarsz lenni. A win olyan, mint az angol - minden munkahelyen elvárják, hogy alsó hangon érts hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest