Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Köszi, hogy segitesz. WinRadiust tettem fel a gépemre (win7 ultimate hun 64 bit)és a laptopommal (win7 deutsch enterpreis 32 bit)akartam belépni. A Radius ablakában az jelent meg, hogy nem MD5 a hitelesités, amit a gépem küld és ezért visszautasit. Xp vel egyből be lehetett lépni, ott ki lehet választani az MD5 challenget.Authentication Methodban csak PEAP van meg smc és más bizonyitvány.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszi, hogy segitesz. WinRadiust tettem fel a gépemre (win7 ultimate hun 64 bit)és a laptopommal (win7 deutsch enterpreis 32 bit)akartam belépni. A Radius ablakában az jelent meg, hogy nem MD5 a hitelesités, amit a gépem küld és ezért visszautasit. Xp vel egyből be lehetett lépni, ott ki lehet választani az MD5 challenget.
FecoGee
crok