Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
FecoGee
üzenetére
Gerillamentorklubra +1. Még a gerillaönéletrajzos időszakról követem Baráth Andrást. 10+ éve kb. Mostanában nagyon nyomja ezt a pályaváltós dolgot. Elvileg 1-2 év alatt nagy kanyart tud csinálni átlag emberekkel, felfelé ívelő pályán. Igazából jobbat én sem tudnék mondani.
Én is 20 éve ~20 évesen csöppentem az IT világba, akkor éjszakákon át szívtam magamba a tudást sok gyakorlaton, szíváson keresztül. Ma már család, munka mellett nem menne így. Szóval beszélj szerintem Baráth Andrással (gerillamentorklub), mert ő ilyen idő hatékony szitukra van ráállva. Az tuti, hogy gyorsan és ingyen nem fog menni. Be kell fektetned magadba. -
SOAD19
addikt
válasz
FecoGee
üzenetére
Szia!
Köszi! Hát igen, nem volt könnyű anno meló mellett megcsinálni a CCENT-t, főleg, hogy az angolom se volt erős. Sajna a CCNA nem lett meg, pedig nem sok híja volt. A cél igazából az lenne, hogy el is tudjak helyezkedni. De amúgy, tetszett a CISCO, a hálózatok világa, alapjai, persze néha azért kicsit túl tömény volt, túl mélyre belement az egyes dolgokba. Te milyen irányt vennél, ha 39 lennél mint én, azaz szorít az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
crok