- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
FecoGee #16670 üzenetére
Gerillamentorklubra +1. Még a gerillaönéletrajzos időszakról követem Baráth Andrást. 10+ éve kb. Mostanában nagyon nyomja ezt a pályaváltós dolgot. Elvileg 1-2 év alatt nagy kanyart tud csinálni átlag emberekkel, felfelé ívelő pályán. Igazából jobbat én sem tudnék mondani.
Én is 20 éve ~20 évesen csöppentem az IT világba, akkor éjszakákon át szívtam magamba a tudást sok gyakorlaton, szíváson keresztül. Ma már család, munka mellett nem menne így. Szóval beszélj szerintem Baráth Andrással (gerillamentorklub), mert ő ilyen idő hatékony szitukra van ráállva. Az tuti, hogy gyorsan és ingyen nem fog menni. Be kell fektetned magadba. -
SOAD19
addikt
válasz
FecoGee #16670 üzenetére
Szia!
Köszi! Hát igen, nem volt könnyű anno meló mellett megcsinálni a CCENT-t, főleg, hogy az angolom se volt erős. Sajna a CCNA nem lett meg, pedig nem sok híja volt. A cél igazából az lenne, hogy el is tudjak helyezkedni. De amúgy, tetszett a CISCO, a hálózatok világa, alapjai, persze néha azért kicsit túl tömény volt, túl mélyre belement az egyes dolgokba. Te milyen irányt vennél, ha 39 lennél mint én, azaz szorít az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Formula-1
- HDMI topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Formula-1 humoros
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest