- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
psgogli7 #16165 üzenetére
100% remoteban vagyok 2020 Marcius ota. Akkor a BT-nel dolgoztam, covid elott heti 2 HO volt, ott most heti 3-ra emelkedik majd ez, de azota eljottem.
Volt egy munkahelyvaltas kozben, itt is 100% remote es covid utan is igy marad nekem szerencsere
Heti 1 napnal tobbet nem is mennek be mar az irodaba, hacsak nem fizetnek nagyon agressziven erte
Jelenleg olyan 1 ora beerni az irodaba, meg 1 ora haza, talan kicsit tobb is.
@Feco: En introvertalt vagyok, sokkal szivesebben kommunikalok teamsen, messengeren stb mint eloben. Neha szivesen elmennek pizzazni/ kavezni a tobbiekkel, de ez mondjuk ket hetente 1 nap max.
-
Ripper17
tag
válasz
psgogli7 #16165 üzenetére
COVID előtt is volt heti 1-1 nap HO, aztán COVID alatt munkahelyváltás és ez már papíron is full-remote. persze ha ki kell menni mert on-site a munka, akkor ki kell menni, de kb 3x annyi munkát tud elvégezni (=több ügyfelet, projektet vinni) egy senior(abb) mérnök, mintha on-site van és hallgatja az ügyfél fontoskodó PMjét, menedzsereit, stb., akiknek egyetlen létjogosultságuk, hogy feltartják a szakembereket a saját létjogosultságuk igazolási kényszerében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest