Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
annyit pontosítok, hogy nem feltétlen a tananyaggal volt a baj, hanem a tananyag végi vouchert megszerző vizsga és a valós vizsga között volt hatalmas különbség. Az előbbi szinte teljesen hálózati alapismeretek volt kiegészítve pár nagyon alap juniper eszközök jellemzőire vonatkozó kérdéssel. Ugye a tananyagban van pár video a konfigurálással kapcsolatosan, de így utólag azt egyszer megnézni nem elég, hiába éreztem is azt. Én a junios genius felületen találtam még 2 próbavizsgát, azok már jóval nehezebbek voltak, de a vizsgát még annál is nehezebbnek éreztem, de főként azért mert az eszközök konfigurálására, az egyes parancsokra vonatkozó kérdésesek sokkal mélyebb tudást igényeltek. Ami persze teljesen normális és érthető, legyen valami súlya is a papírnak, de nem volt tapasztalatom ezen a téren és a próbavizsga után ez meglepett. Amúgy mindenhol 70%- ot írnak, az én vizsgámon 61%-tól volt pass. Biztos nehezebb is volt az átlagosnál

Egyébként én olvasni jobban szeretek és hatékonyabb nekem tanuláshoz is, kis keresgéléssel megtalálható olvasható formában a tananyag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- World of Tanks - MMO
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok