- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
annyit pontosítok, hogy nem feltétlen a tananyaggal volt a baj, hanem a tananyag végi vouchert megszerző vizsga és a valós vizsga között volt hatalmas különbség. Az előbbi szinte teljesen hálózati alapismeretek volt kiegészítve pár nagyon alap juniper eszközök jellemzőire vonatkozó kérdéssel. Ugye a tananyagban van pár video a konfigurálással kapcsolatosan, de így utólag azt egyszer megnézni nem elég, hiába éreztem is azt. Én a junios genius felületen találtam még 2 próbavizsgát, azok már jóval nehezebbek voltak, de a vizsgát még annál is nehezebbnek éreztem, de főként azért mert az eszközök konfigurálására, az egyes parancsokra vonatkozó kérdésesek sokkal mélyebb tudást igényeltek. Ami persze teljesen normális és érthető, legyen valami súlya is a papírnak, de nem volt tapasztalatom ezen a téren és a próbavizsga után ez meglepett. Amúgy mindenhol 70%- ot írnak, az én vizsgámon 61%-tól volt pass. Biztos nehezebb is volt az átlagosnál
Egyébként én olvasni jobban szeretek és hatékonyabb nekem tanuláshoz is, kis keresgéléssel megtalálható olvasható formában a tananyag is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest