- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Gesztiboy #7312 üzenetére
Ez igen érdekes amúgy. A minap a következőbe futottam.:
Még CCNA előtt regeltem a pearsonvue-n hogy megnézzem a felületet stb. Majd mikor ténylegesen jelentkeztem a vizsgára újra regeltem (ne kérdezzétek miért, régen volt) Aztán mivel egy ideig nem vizsgáztam nem jártam arra, természetesen elfelejtettem a user/pass-t.
Új jelszó kérése előtt még próbálkoztam egy kicsit és hopp beengedett. Akkor még nem vettem észre hogy az első reg-el létrehozott accountba engedett be. Végigcsináltam a CCNAS -re való jelentkezést (aminek ugye előfeltétele a CCNA) és már a fizetésnél jártam amikor kiderült hogy nem is jó cisco id-vel vagyok bent (az első accountnál még ez nem stimmelt), és ez is ugy derült ki hogy nem fogadta el a voucheremet. Amikor kiderült csak próbaképp továbbcsinltam, és már a fizető felületen voltam ahol kártyaszám stb jön.
Szóval simán engedett jelentkezni egy CCNAS-re egy olyan acc-al amiben nem volt meg az előfeltétel. Ahoz az acchoz ugyanis nem tartotzott CCNA. Kiváncsi vagyok ha véletlenül fizetek akkor ez hogy és mikor derült volna ki. Mert ha nincs voucherem simán jelentkezek a rossz acc-al.
(#7315) FecoGee
Én ugy tudom 2 év lehet az első és utolsó között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest