Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
muranyig
üzenetére
Eszköz ajánlás ITT, olvasd el az összefoglalót.
A wifi-t sok minden befolyásolja így egyértelműen nem lehet semmit sem ilyen egyszerűen kijelenteni.
Ha nincsen egyértelmű hiba a mostani HGW-vel a cserére kicsi az esély, wifi-re nincsen garancia. -
-
-
-
válasz
muranyig
üzenetére
Az RSSI mutatja, hogy az adott hálózat mennyire "erősen" vehető.
A wifi csatornák egymásba lógnak így nincsen teljesen tiszta csatorna vagy is attól, hogy olyat állítasz be amelyiken egyetlen másik sincsen, még nem jelenti, hogy nincs zavaró tényező azon, wifi csatornák eloszlása. -
-
-
-
KamuMazsola
őstag
válasz
muranyig
üzenetére
Nekem nincs semmilyen védelem beállítva, az xboxtól kezdve laptopok, tabletek, telefonok csatlakoznak a wifire és semmi gondom. Kertvárosi övezet, a szomszéd nem lopja, mert messze van. Ha wep védelmet állítok be, akkor van olyan eszköz ami nem csatlakozik megfelelően.
-
Sasos
senior tag
válasz
muranyig
üzenetére
Droidos készülékre töltsd le a Wifi analyzert. Szépen megmutatja milyen adások vannak az adott helyen az egyes csatornákon. Így belőhető, hogy a legkevésbé terhelt csatornát használd.
-
yossarian14
tag
válasz
muranyig
üzenetére
Nekem pont ma csinálta ezt. A PC-n (ami kábellel csatlakozik a routerhez) felmentem a webes felületre (192.168.0.1) és ott a Wireless/Radio settings menüpont alatt a Wireless interface-t előbb disable-re állítottam, majd nyomtam egy Save settings-t, majd vissza Enable-re, megint egy Save settings és már teljesen jól is működött. Nálam is fix csatornán van.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
muranyig
üzenetére
Ahogy leírtam úgy alapban mennie kell. DLNA Wifi stb....
A Tp-linken kell majd pl a Transmission-nak portot nyitnod.
A Nas távoli elérése ,meg gondolom Nas függő is. Nálam pl 2 kattintás és megcsinálja a Nas a Router beállításokat is. De abban a Nas-od megfelelő topicjában biztos találsz segítséget.
Amit én először csinálnék ,mivel össze vissza állítgattál mindent ,hogy mindkét eszközön egy resetet eszközölnék.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
muranyig
üzenetére
Különben leírtam neked értelmesen tegnap kb 2x.
Azt eszedbe se volt kipróbálni.
Nézd meg mi van a Ciscon a connected devices alatt ,milyen ip címet oszt ki a Tp-link-nek.
Azt írd be a DMZ-be és itt már több dolgod nincs is.Utána a Tp-Linken beállítod a port forwardokat és esetleg a Nas-nak fix Ip-t adsz.
Ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Temu
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Dell Latitude 7480, 14" FHD Érintő kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Szá
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest