Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sanzi89
üzenetére
Helyes, így kell ezekkel bánni! Én nem is értem, hogy miért erőltetik annyira ezt a HGW dolgot, mikor "hót szar" az egész! Nem tudsz normálisan távoli elérést használni, nem mellesleg én jobban bízom a kizárólag saját magam által felügyelt tűzfalban, mint amibe esetlegesen a szolgáltató is beletúrkálhat bármikor, ráadásul a tudtom nélkül!
Egyébként nem tudom T-nél hogy megy ez, így nem akarlak erre biztatni, de a hardverapro-n sokszor lehet 2-3ezer HUF-ért venni CISCO modemet (múltkor is ennyiért láttam 3212-t), és lehet azt is rádugod, és menne! UPC-nél volt már aki cserélte saját modemre, beregisztrálta a megfelelő oldalon, és ment is neki! De mondom, nem tudom a T dolgait, és nem akarlak felesleges vásárlásra buzdítani, ezt csak úgy megemlítettem!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kiharcolod nekünk az utat