Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
Tudom
pont ugyan ez volt velem is decemberben nálunk akkor 5 munka napon át csinálták végül cmts ben kártyát cseréltek egyik éjszaka ami megoldotta a dolgot érdekes módon akkor lett rend amikor vezetőségi vissza hívást kértem. T dolga megcsinálni ezt. Másnál nem tudod van ilyen gond ?Az valószínűleg optikai gerinc azt nem kötik be, ahhoz hogy optikád legyen kell közelbe lennie egy kis központnak, meg koax és optika hálózat nem szoktak egymás mellett üzemeltetni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h
- Asus Prime MR120 argb
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pont ugyan ez volt velem is decemberben nálunk akkor 5 munka napon át csinálták végül cmts ben kártyát cseréltek egyik éjszaka ami megoldotta a dolgot érdekes módon akkor lett rend amikor vezetőségi vissza hívást kértem. T dolga megcsinálni ezt. Másnál nem tudod van ilyen gond ?