Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
vulnrea
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A Ping az jó mindkettőnknél, portok be vannak állítva routeren és a Windows tűzfalon is, ált. Host Migration feliratot kapok, de csak én, akármit teszek nem enged játszani. Battlefield 3 esetében pedig nálam nagy a Ping, viszont a másik gépen minden ok..
-
vulnrea
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hát nála alapból gyorsabb a net letöltés, játék közben pedig (FarCry 3) kidobál a szerver, őt pedig nem, úgy is ha mindketten akarnánk játszani és akkor is, ha csak egyedül.
-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja új szerződést kötöttünk a Telekommal amihez, kaptunk egy Cisco EPC3925 routert, minden tökéletesen működik wifi/net is, 3 gép van hozzácsatlakoztatva, abból csak kettő folyamatosan.
Én és az öcsém szoktunk játszani, mindketten a FarCry 3 mutliban, illetve BF3 multijával. Nos nála minden tökéletesen üzemel, engem pedig folyamatosan kidobálnak a szerverek, van amikor teljesen jól megy minden, aztán ahogy bekapcsolja a számítógépét onnantól kezdve nem tudok játszani semmilyen online játékkal van, hogy a net *zarakszik..
Ez mitől lehet
mert mi sajnos nem nagyon értünk hozzá, a t-fos pedig 4500 ft-ért csinált egy nagy semmit.. -.-"Köszi a segítséget előre is

Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert mi sajnos nem nagyon értünk hozzá, a t-fos pedig 4500 ft-ért csinált egy nagy semmit.. -.-"