Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hogy tudok CFW-vel hálózati megosztást csinálni? Win 8 alatt osztanám meg a hálózatot, a laptop antennáján keresztül, de a másik fél csak annyit lát, hogy korlátozott. Annyit elkövettem, hogy a hálózati zónákból sikeresen eltávolítottam mindent... Attól tartok komolyabb tudásra van itt szükség, ami még nincsen meg. Kaspersky-nél egy-kettő megvoltam.
Köszi!

-
válasz
Tappancs2001
üzenetére
Szia!
Ha gondolod feltöltöm neked a CIS Pro 1 éves promo-setupját, ami egyébként csak annyiban különbözik a free-től, hogy van benne GeekBuddy terméktámogatás a teljes licenszidőre...

-
válasz
blattida
üzenetére
Köszi a válaszodat!

Azt tudom, hogy a cég a security programok innovatív fejlesztésén kívül sok mással is foglalkozik, de azt nem értem, hogy miért most állnak le a védelmi progik fejlesztésével, ha már a minősítő cégek is egyre elégedettebbek vele?! Vagy valamint rosszul értettem?
Azon gondolkodom, hogy hagyjam-e a KIS-t (2011), vagy esetleg egy CIS Pro Firewall + ESET 5 beta..? Mindegy, ez már az én hülyeségem...

-
válasz
blattida
üzenetére
Szia Blattida!
Ezzel a megjegyzéseddel mire gondoltál pontosan? A COMODO átfogó jövőjéről, vagy csak egy esetleges hazai megjelenésről...? Nem jól megy a cégnek? Épp most szerettem volna feltenni a CIS Pro-t, hátha van olyan jó, mint a KIS 2011...

Bár maxklausen által belinkelt av-testes napló nem túl meggyőző... Ott a KIS és a NIS van istenítve...

-
A Firewall 5.3-ban kiválasztottam a firefoxot sandboxban való futtatáshoz. Milyen jogkört érdemes megadni, ill. ezek után, amíg át nem állítom mindvégig a sandboxban fut majd a böngésző?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi