- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy ideiglenesen kikapcsoljuk a Comodo-t, ne töltsön be a számítógép indításakor? Vagy csak úgy, hogy ha uninstalláljuk?
Egy másik antivírus működne egy ideig, de ha visszatérnék rá, akkor jobb lenne, ha nem kellene újra telepítgetni...
A CCleaner-ben letiltottam az automatikusan induló programoknál, de mégis elindul...Köszi előre is a választ!
-
sopruk
senior tag
válasz
Semplar #11120 üzenetére
Szia!
Elnézést, hogy még nem reagáltam válaszodra, ritkán van bekapcsolva ez a gép, nem volt időm a programmal foglalkozni. Az offline telepítőt raktam fel én is, a biztonságos vásárlást meg szerintem külön tettem fel bankoláshoz...
Biztonságos még használni ezt a Comodo-t? A vírusírtó topicban visszaolvasva láttam, hogy a fórumát feltörték...
Időnként bekapcsoláskor a win figyelmeztet, hogy nincs vírusvédelem bekapcsolva, közben a comodo azt mutatja, hogy minden rendben: [kép]
Ilyenkor ha az állapottartó módot átállítom, majd vissza, rögtön eltűnik a figyelmeztetés, minden rendbe jön. Ezt vajon miért csinálja?Most a frissítés sem akar működni: [kép]
Amit linkeltél leírást a programról, az sem nyílik meg: help comodo -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A vírusirtó topicban már segítettetek páran és sikerült kiválasztani a Comodo-t, miután megszűntek az Eset magazinos kódjai, amit eddig használtam. Szépen fut ez is a háttérben, nem fogja a gépemet. (Win7, 64bit, 4GB ram, SSD, régi gép
A Nod-al nem volt semmi teendőm, itt viszont vannak új fogalmak, pár kérdésem biztos lesz amíg ismerkedem a programmal, előre is köszönök minden segítséget!Az első észrevételem, hogy telepítéskor kivettem a pipát, hogy ne a Yahoo legyen a keresőm, kezdőlapom. Erre a biztonságos vásárlást megnyitva (ezt használnám bankolásra), egy Yahoo adatvédelmi elfogadós oldal jelenik meg. És csak azt lehet választani, hogy elfogadom. Én azt vártam volna, hogy egy üres oldal jelenik meg. Ki lehet ezt valahogy lőni? Valami Verzion Médiát emleget. Hogy jön ez ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Witcher topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest