Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Greenebola senior tag Sziasztok! 
 A Comodo tűzfalát szeretném felrakni egy ismerősnek az lenne a kérdésem ,hogy abba benne van a KIOSK vagy csak az Internet Securityban?
- 

Greenebola senior tag Üdv 
 Comodo Antivirus Linuxból mikorra várható új béta volna valami infó róla?
 Illetve van a beállításai között programfrissítés automatikus ellenőrzése ez a bétára is vonatkozik?
- 

Greenebola senior tag Szeretnék hozzátok fordulni pár dologgal kapcsolatba nem nagyon vagyok otthon ilyen téren. 
 A CIS jelzett a mai napon ,hogy új hálózatot talált ,de azt hogy nem értem?
 Nincs összekötve a gép semmivel ,MikroNetem van , nincs routerem
 Az Ip/Mask -om 192.168.100.100 255.255.255.0
 A Mac címem mindkét hálózatnál ugyan az (az gondolom a Hálókártya címe)
 És ezt találta:
 Ip/Mask 169.254.148.194 255.255.255.0 ez mi vagy ,hogy Semennyire se értem nem vagyok otthon ebbe a témába aki eltudná magyarázni kérem tegye meg KÖSZÖNÖM
- 

Greenebola senior tag Hy hagy kérdezzem már meg ,hogy a beállításokat ahogyan én testre szabtam főleg tűzfal szabályok azt a 4es Verzióba át bírom vinni? 
- 

Greenebola senior tag válasz  Greenebola

üzenetére Greenebola

üzenetéreKöszönöm a gyors válaszotokat  
- 

Greenebola senior tag Üdv Itt melyiket kéne választanom? És ez mit takarna? 
 Kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Update 10.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest