- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Na meg csináltam mindent és ugyan az a helyzet, 330 a találat a coat teszt bukik
Hát feladom azt a leak tesztet, most vissza állítottam minden ahogy volt és megint csak 140 az érték, pedig mentettem a jó beállításokat.
Amit alapból nyújt szerintem az is megfelel. Azért köszi a segítséget -
blattida
nagyúr
Nos, én úgy értelmeztem, hogy az egyiket vagy a másikat tegye.
Ha kikapcsolja a sandboxot, akkor valóban nem működik az auto sandbox, viszont úgy nincs értelme kivenni a pipát a megbízhatatlan fájlok kezelése mellől, mert az így a működésre nincs hatással.Részben limitáltként kezelve sem kellene elbuknia a a coat teszten.
A mellőzöttek törlése jó, csak így több kérdés lesz.
-
-
blattida
nagyúr
Kikapcsolt sandbox mellett megfogja, csak akkor nem, ha az automatikus sandboxban fut.
Mindössze két parancsikon kerül az asztalra.
Mást nem érintenek, könnyedén törölhetőek, nyomot nem hagynak maguk után.F34R
Ha block-ra állítod, persze, hogy nem csinál semmit, mivel úgy nem futtatható.
Az a beállítás csak bizonyos esetekben értelmes... -
-
blattida
nagyúr
Olyat csak akkor csinál, ha már te korábban tiltottad a kérdéses folyamatokat, illetve mindent blokkol módban fut a tűzfal, de az csak a hálózati kapcsolatokra van hatással, ráadásul válogatás nélkül.
Nézd meg a biztonsági házirendben a nem induló, blokkolt programokat és töröld a rájuk vonatkozó szabályokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest