- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
válasz
prosztata #3475 üzenetére
Ha jól sejtem a 3-as változat valamelyike van fent. Igen az ilyen ugrálós,
egyszerűbb ha addig kikapcsolod a D+-t, vagy felrakod a 4-es tűzfalat,,
ott már eleve nincs telepítő mód, így nem dobja a pop-up-ot neked. -
blattida
nagyúr
válasz
prosztata #2187 üzenetére
Nem akad el frissítéskor, csak 30%-on áll addig, míg lehúzza az adatbázist, majd mikor telepíti, akkor megy tovább a százalék értéke is...
riki
Szerintem jó és fontos dolog a felhő alapú technológia, mert erőforrásokat takaríthatunk meg általa és a fertőzések elleni reakció is gyorsabbá válik.
Jelenleg még gyermekcipőben jár, de azt látni, hogy még van benne jócskán potenciál...szerintem egyetlen nagy hátránya van, mégpedig az aktív net igénye, nélküle ugyanis nem működik megfelelően vagy csak csökkent képességekkel, természetesen. -
válasz
Hali!
Ja és még annyit, hogy az első HSZ-ban találsz 2 magyarosító progit(Árki és általam készített), bármelyiket is használod, mindegyik a legutolsó kiadott magyar nyelvi fájlokat pakolja fel CIS 3.x-hez. Mindenképp használd valamelyiket, lehet hogy ezzel meg is oldódik a problémád.
Fire.
-
válasz
Hali!
Hát a jobb alsó sarokban kellene lennie 2 gombnak, az egyikkel engedélyezed a másikkal tiltod a műveletet. Az, hogy az miért nincs ott, azt nem tudom, majd jár erre CIS expert és megmondja...
Bár nekem lenne egy tippem, nevezetesen(mivel látom, hogy magyar is meg nem is) hogy valami régebbi magyarítást szedtél le. A 3-asban csak tippelem, hogy azonkívül, hogy a magyar nyelvért felel, a gombok pozíciói is benne vannak a nyelvi fájlokban(mint CIS 4 esetén), és mivel valami régi/nem teljes nyelvi fájlokat szedtél le, ezért ezek a pozíciók hibásak.
De ez csak tipp...Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged