- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
szólj nyugodtan moderátornak,mivan ha az én ismerősöm és nem tesz semmit?Amúgy meg minek szólnál,egyszerű a történet amit leirtam ide,irtam már kitöröltem a rohadt karantén dolgokat nincs mit képet feltenni ide vagy mást se!
Lényeg,két virusirtó avast és nod32 kitudta szedni a virust a fájlból és programból,a comodo meg csak szólt felismerte hogy virusos és karantén vagy eltávolit,mondom persze hogy elvátolit,mint avastnál is ezt kell nyomni..erre eltávolit ja,csak nem a virust hanem a programot.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest