- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
blattida #9121 üzenetére
Samba share-en is?
Nekem úgy csinál mintha működne, de egy kb 20GB-os anyagra egy villanásnyi szünet után azt mondja, hogy megvizsgálta és tisztának találta. Ha ennek az anyagnak egy töredékét átmásolom lokális SSD-re, akkor viszonylag sokat rágódik rajta és látszik, ahogy sorraveszi a fájlokat.
Frissen telepített windows, az első amit a dvd-ről telepítés után felraktam, a CIS7 volt.
MBAM, MSE szépen végigmennek ugyanazon a share-en.
Mivel a CIS máskor és máshol is csinált már disznóságot (lásd közelmúltban írt hozzászólásom), feltételezem, ez is inkább az ő sara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged