- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Hali!
Alapból azért keveredtem ide, mert a Comodo feldobott egy riasztást, hogy a local settings/temp könyvtárban bch_plus.exe nevű rosszindulatú cuccot talált, mi legyen vele. Mondtam neki, hogy törölje, erre közölte, hogy az nem sikerült teljesen, majd a fizetős geekbuddy segítséget javasolta.
Lefuttam az avastot a mappán, de nem talált semmit? Most akkor mégis leszedte a commodo, vagy mi történt?Kettes számú probléma, hogy itt az utolsó pár hsz-t átfutva azokon felbuzdulva én is lefuttattam a CLT-t, de siralmasan kevés pontom lett. Hogy lehet ezt helyre rakni? Mármint nekem az eredmények semmit nem mondanak. Az, hogy valamelyik eredmény vulnerable az most konkrétan mit jelent? Azt, hogy ott gond van, vagy azt amit a szó jelent, hogy előfordulhat gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged