Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz Krystal_s #5088 üzenetére

Lehet, hogy csak véletlen egybeesés a W7 frissítéssel(sőt szerintem az is), mivel jó eséllyel korábban még a régebbi verziójú CIS-t használtad, most meg az újabbat telepítetted fel(szerintem) és az abban javított hibák egyike lehet felelős a jelenségért. Amúgy KIS-nél az MS PatchGuard adja a figyelmeztetést(az a 2 KIS modul, ami a linkelt képemen látszik a sandbox-al kapcsolatos), mivel olyan műveletet próbál eszközölni a kergető, amit nem lehet a patchguard miatt. (Ebből is jól látszik, miért korlátozott funkcionalitással fut a KIS sandbox-a x64 alatt)
    Szerintem ez a CIS modul is, valami olyan új műveletet szeretne elvégezni, amit nem lehet a patchgurad miatt(persze ez csak feltételezés részemről CIS esetén).
    Az új CIS buildben van olyan változás, ami a tanúsítványok visszavonásával kapcsolatos, az tipikusan olyan művelet lehet, ami nem teljesen/korlátozottan engedélyezett csak x64 alatt.
    Szóval ne aggódj, nem vagy egyedül... :DDD

A linkelt képedről meg annyit: Nálam is néha előfordul, hogy leállításkor várakozni kell egy folyamat befejezésére, vagy csak kézzel lehet leállítani. Általában akkor van ez, amikor 8-10 alkalmazás fut egy időben, megy minden, böngészőben 10 fül van megnyitva stb stb...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés