- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #4548 üzenetére
Sziasztok!
Nem igazán tudom, hogy a clt.exe szabályait honnan kellene kitörölnöm.
Hálás lennék, ha felhomályosítanátok.
A másik dolog ezzel kapcsolatban, amit még mindig nem értek. Miért ér el akár egyetlen egy ponttal is kevesebbet a CIS a clt teszten akkor, ha be van kapcsolva a sandbox? Nem csak nálam, másoknál is! Most is írtátok nem rég, hogy legalább mennyit kellene úgy elérnie. De miért nem max pontot?
Ja, és egy általa nem ismert fájlt futtatva (akár kártevőt is) miért írja azt a Sandbox, hogy "futtatva mint korlátozás nélküli"? Bárhogy is állítom be.
Üdv.
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #4548 üzenetére
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Ha lesz időm, akkor a szabályokat átnézem. Egyébként a konfig proaktívon van. Elég sokat olvastam korábban a CIS-ről és akkor láttam, hogy valaki javasolta a Sandbox kikapcsolását. Egyébként úgy is védett vagyok, ha ki van kapcsolva a homokozó nem? A D+ ugyanúgy védi a rendszert, nem engedélyezi a módosításokat, legalábbis remélem, mert tegnap kipróbáltam pár kártevőt, persze a D+ kérdéseinél mindig a tilt gombot nyomtam meg.Szerk. A tűzfalat is alapból egyedi házirend módra állítottam a telepítés után.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest