Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida
üzenetére
Hali!
Nem jelentettem, mint korábban is írtam, nekem a tűzfal része kell általában, most "csak úgy" felpakoltam az AV részt is, de elsősorban a "2 másodpercenkénti támadás bug" érdekelt. Lehet, hogy elküldöm, de lassú a netem, felfelé meg ugye még lasabb, ezek egy része meg elég méretes a net sebességemhez képest.
Van olyan fals találata is, ami gyári XP Home/Pro lemez könyvtáraiban van.
Engem a "megakadós" scan érdekelne jobban. Apropó, azt hol lehet beállítani, ha pl egy partíciót akarok átvizsgálni, akkor ne scannelje a rendszerpartíció bizonyos területeit?
(pl egy "H" partíciót nézetnék át vele, de mielőtt ezt megteszi, a "C"-n is matat egy ideig)Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest