- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #1852 üzenetére
Hali!
Fogalmam nincs mi törpént korábban. Újraindítottam de még a W7 is megakadt, vissza kellett állítanom partíciómentésből a rendszert. Ennek ellenére nem adtam fel a küzdelmet, és érdekes módon 2. nekifutásra meg nem volt semmi gond...
Na mindegy, megy/ment.Sajnos képben nem tudom megmutatni már(erre nem számítottam, hogy nem kell elindítanom a W7-et, ezért a rendszerpartícióra mentettem a képet), de amikor először indítod el a teljes ellenőrzést, akkor érdekes módon frissít egyet még(annak ellenére, hogy épp előtte frissítettem az adatbázist), na és az itt megjelenő frissítési ablakban, az épp letöltés alatt álló fájlnév, "belelóg" a folyamatjelzőbe.(félig a folyamatjelző mögött van)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest