Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz Semplar #11252 üzenetére
Sajnos nem jött be. Ez a piszok egyre lassabban dolgozik, és nem értem az okát. 1-2 hete még 8 órahossza volt az a pár meghajtó, most pedig 11. Annyival nem lett rajta több cucc, és ami azóta került oda, az néhány nagy fájl, nem sok apró.
Kár volt szépeket írnom róla a múltkor. Újabban fölvette azt a szokást, hogy vizsgálat közben kilép, de kizárólag ugyanannál a meghajtónál. Kézzel kell átvizsgálgatnom, de csakis apránként, mert ha kilép elúszik az addigi munka. Ha apránként nézetem át vele, legföljebb csak azt a néhány könyvtárat kell újra átvizsgáltatni vele, ami közben leállt. Ha normálisan csinálná is 11-12 óra volna. Miért mindig ugyanaz a meghajtó? A HDS szerint rendben van, 100/100-as. Először azt hittem, egy sérült fájl zavarja meg, de mindig máshol jelentkezik a hiba.
Nálad milyen gyorsasággal vizsgál? Kb. mennyi idő terabájtonként?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest